boyapunk..lol profiik nie som ale ked nieco chcem robit nastudujem si to...ako sa to maa..jjj tie svetla nie su este dokoncene..
a trafil si to presne mam z toho radost a bavii ma to ked sa venujem autu tak vypinam od starostii a problemova uzivam si..dakujem snad sa bude darit aj nadalej
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Silver, ty jsi přesně ten typ, kterým moje žena říká "Mistr samolepka" Myslím že k dokonalosti ti schází už jen vybarvit si nápisy na pneumatikách bílou barvou
dneska som namaloval brzdove strmene..nakoniec som sa zlomil pre striebornu..ako mi aj niekto radil..adriano2 tusiim...dalsia uprava..odstranenie napisov zo zadnej listy teraz je hola a nepytajte sa co na nu pojde radsej
tu su fotky aby ste zas mohli hundrat.nech sa paaci!
platnicky pojdu nove..ne ze zas volado bude riesit ze su liznute
Naposledy upravil(a) silver dne 24 kvě 2011, 21:38, celkem upraveno 1 x.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Ty kola vypadají dobře , pěkně stříknutý...já měl na minulým autěm stříknutý do černa alu a po čase se to loupalo, ale bylo to uděláno trochu lajdácky... Ty kola co máš, to sou nomálka ocelové a speciální kryty alá elektrony? Nevítě někdo za kolik se u Opla prodávají, 4 ks 16"?