Slippery road?!
Slippery road?!
Zdravim vcera mi na displey naskocil tento napis. Viem ze sa zobrazuje pri 3 stupnoch nad nulou.
Napadlo ma ci sa da tato hodnota zobrazovania nejako zmenit? Napr. aby mi napis vyskocil az pri 1 stupni alebo pri nejakej lubovolnej hodnote.
Dakujem za odpovede. A ak sa to da kto by to tuna z nejakych clenov vedel?
Napadlo ma ci sa da tato hodnota zobrazovania nejako zmenit? Napr. aby mi napis vyskocil az pri 1 stupni alebo pri nejakej lubovolnej hodnote.
Dakujem za odpovede. A ak sa to da kto by to tuna z nejakych clenov vedel?
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Slippery road?!
Mozno by to slo deaktivovat cez servisne menu. Tam som videl tieto parametre a pri nich ON/OFF
OPEL ASTRA H 1.4 Enjoy 2007 --RIP :-(
Honda Civic 1.8 Sport 2011 :-P
Honda Civic 1.8 Sport 2011 :-P
Nechcem to deaktivovat ja chcem nastavit inu hodnotu zobrazovania!
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna to nastavit nepojde.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
No je to dané od toho že pri troch stupňoch (hraničná teplota) sa môže tvoriť námraza na podchladenom povrchu vozovky.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Nápis jde pouze odstranit a to diagnostikou.
No to je skoda ! tak sa mi to bude zobrazovat pri 3 stupnoch co uz.
Ale vdaka za pripomienky.
Ale vdaka za pripomienky.
a nie je jedno ci je to od 3tieho alebo 1veho stupna?nevidim point v rozdiely 2 stupnov..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007