autopotahy Vas nazor a skusenosti
Re: autopotahy Vas nazor a skusenosti
sak mam kombika, tak asi v kufri ne 

- Reklama
kesi ale zase kupovat potahy za 400 e a nezobrat blocik je trosku riziko a mat nejaky problem potom za to by mi 50e usetrenych nestalo.
midzi jo pravda..mne by stacili aj take po vzore cosmo.su decentne.
midzi jo pravda..mne by stacili aj take po vzore cosmo.su decentne.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Kdo už si tady nějaký kupoval? Já bych je bral z jednoho důvodu. Ten šedej interiér se mi až tak moc nelíbí a bral bych nějakej pestřejší
viz.

Ale ne aby to potom byla trampolína na těch origo tvarovanejch. Nějaký, co jsou přesně na to, aby to nebylo poznat
viz.

Ale ne aby to potom byla trampolína na těch origo tvarovanejch. Nějaký, co jsou přesně na to, aby to nebylo poznat
Toto ale nie sú poťahy
Toto je interiér ako mám ja
Indian summer 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Joo jooo, já vím, že je to jen čalounění. Ale ta barva se mi prostě líbí
Tak co chlapci, máte na Astře někdo potahy od MAD, chystám se nějaké vybrat tak se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s kvalitou a cenou. Dík
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
já nyní objednal potahy a autopotahytaso.cz
vzor. Premium 103A, + s dvojitým prošíváním stříbrnou nití. Tak na konci července snad dojdou, dodám pak foto.
vzor. Premium 103A, + s dvojitým prošíváním stříbrnou nití. Tak na konci července snad dojdou, dodám pak foto.

Naposledy upravil(a) Radovan dne 01 srp 2011, 15:59, celkem upraveno 1 x.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
tak já měl naposled potahy ještě v žigulíku takový ty tygrovaný na zakrytí těch super předkožkovejch sedaček, bylo to před 15ti lety děsně in 

EX Opel Astra H caravan
asi tak, to planujete auto na 10 a vice let? aby se pak jeste prodalo s TOP interierem?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet