Zvýšenie výkonu na 1.4 16V

Úpravy od motoru až po plasty
Nugget55

Zvýšenie výkonu na 1.4 16V

Příspěvek od Nugget55 »

Máte nejakú radu alebo je tu niekto kto už na takomto motore skúšal zvyšovať výkon?

Môj plán je chipnúť ho, a prerobiť celé sanie, po prípade nejaký ladený výfuk..(aspoň pre zvuk :D )
Opel astra H 1.4 16v 66kW
Reklama

Werewolf

Re: Zvýšenie výkonu na 1.4 16V

Příspěvek od Werewolf »

Buď rád, že ti ta 1.4 vůbec jezdí :-D Koupit si nejslabší motor, ještě "ne ten nejspolehlivější" a chtít ho tunit je podle mě jabkovina... Sorry za OT
emvee

Příspěvek od emvee »

Už tady kdysi někdo (vojta?) psal, že nejlepší tuning pro tenhle motor je prodat to auto a koupit silnější :mrgreen:
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

chip na auto bez turba nema vubec vyznam...je to slabej motor se vsema souhlasim...

Wolf:kde si se docetl ze ten motor neni spolehlivej??ja nikde nic takoveho neslysel..
Opel Astra OPC
swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel »

Mám výbornú radu:
Predaj auto a kúp si iné so slinejším motorom, inak sú to zbytočné vyhodené peniaze za chip, filter a nejaké zvody, výfuk a pod.
Aj keď to všetko spravíš, zistíš, že tých koní pribudlo málo a nie si spokojný.... :lol:
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord »

Werewolf: odkud víš že není spolehlivej? se ti to zrodilo v hlavičce z nudy nebo nějaký údaje z kterých si vycházel? Samozřejmě mě to zajímá, protože tuto motorizaci mám tak na co se mám připravit apod.
už není
Werewolf

Příspěvek od Werewolf »

Tento dojem mám ze zdejších diskuzí, mám za to, že největší chválu jsem tu čet na 1.6. Nevím už kde, ale nějakej podnět to mít bude. Neříkám, že je to špatnej motor, ale řekl bych, že jsem tu kdesi čet, že s ostatníma motorama je lepší spolehlivost, asi tak, samozřejmě můžu v tom mít hokej :)
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

no hokej v tom zrejme mas jelikoz o motoru 1.4 se tu pise jako o nejslabsim,coz je pravda ale nic o spolehlivosti jsem tu necetl!!!!nicmene si myslim ze tento motor co se tyce spolehlivosti je na tom dobre uz v drivejsich modelech a v astre H je jen trosku pozmenen oproti modelum starsim..
Opel Astra OPC
Nugget55

Příspěvek od Nugget55 »

....auto je maximálne spoľahlivé a je v perfektnom stave.. v skoro úplnej výbave okrem kože a navi. Mám 18 rokov a len sa fúrikujem po meste so slečnami po prípade nejakými kamarátmi.. chcel som len vedieť že či budú mať takéto úpravy aspoň nejaký efekt aj keby to mal byť len zvuk motora.. výkon mi (zatiaľ) vyhovuje... nepotrebujem počuť že som kúpil hlúposť atď.. jazdím na tom už od leta a som maximálne spokojný.. tak ak sa tu niekto nájde kto mi bude vedieť odporúčiť nejaké vylepšováky čo sa čohokoľvek týka budem mu veľmi vďačný :)
Opel astra H 1.4 16v 66kW
Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord »

Werewolf píše:Tento dojem mám ze zdejších diskuzí, mám za to, že největší chválu jsem tu čet na 1.6. Nevím už kde, ale nějakej podnět to mít bude. Neříkám, že je to špatnej motor, ale řekl bych, že jsem tu kdesi čet, že s ostatníma motorama je lepší spolehlivost, asi tak, samozřejmě můžu v tom mít hokej :)
takže máš v palici hokej 8-)
už není
Odpovědět