včera večer jsem potkal asi bráchu toho p*čuse trpišovickýho...
jel jsem od Mikulova na Brno a za novomlýnskejma nádržema u těch benzinek Chemis je dloooouhá rovinka, kde jsou 2 nepřerušovaný pruhy a zákaz předjíždění!! chápu že jet tak dlouho bez možnosti předjet je pro některý exoty nepřekonatelnej problém, ale když jsem měl na tachometru 100 a jedu na tempomat tak se opravdu za brzdu provozu nepovažuju
za mnou jel nějakej medvěd, ten byl v pohodě, jenže pak nás začal předjíždět VW touran, tak jsem na něj bliknul že je to debil, páč předjíždět přez 2 plný a ještě na zákazu předjíždění?? mno a co ten blbeček udělal?? začne prudce brzdit tak že do něj málem vletím, naštěstí jsem ho nakonec objel a jedu pryč, tak mi pustil nejdřív dálkáče, pak mi najížděl na zadek a když jsem začal blikat a najíždět na krajnici ať může odjet, tak mě začal vytláčet ze silnice...
kua takový ko*oti patří zastřelit
a co kdyby mě fakt vytlačil nebo kdybych mu vletěl do kufru? kdyby sme nebyly v autě 4 tak mu ani nic nedokážu a co bych si na něm vzal? auto bych měl rozbitý a chodil zbytečně k soudu, aby ho nakonec osvobodily?