autopotahy Vas nazor a skusenosti
Re: autopotahy Vas nazor a skusenosti
Vypadají super nikde jsem ale nenašel e-shop kde by se to dalo objednat. Když jsem tak koukal na montáž tak to asi montují přímo oni, takže se to asi objednat nedá. Nebo se pletu? Dá se sehnat něco podobného i v ČR?
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
- Reklama
@nesquik
pekne poporiadku.napis im mail ze prosis o katalog a vzorky.napis im aj adresu svoju samozrejme
a oni ti poslu taky balicek s katalogmi a origo materialmi potahov..su to take stvorceky roznych farieb a materialov..napr sintetika koza,alkantara rozne variacie farieb atd..mozes si to ohmatat prstami aby si videl a citil prstami..je to proste pecka mam to dakde doma je to fakt kvalita s velkym K. a sam uvidis ze ked budes drzat tie vzorky pochopis preco chcu zato tie prachy..ja som vriskal ked mi to doslo.no a pootm uz je to len natebe ci spravis objednavku alebo nie..inak ta farebna skala co je na ich webe ..tak to vsetko ti poslu lebo z obrazkov to nie je ono..tie potahy nahodit je fuska ale stoji to zato ver mi.ziadne snurky ala univerzal ale klipsne..cize ked ich das na sedacku a 200kilovy chlap sa bude na nich mrvit a postavi sa potahy bude sediet ako priklincovane...ten kamos co tam robil vravel ze maju spickovu vyrobu masiny za mil. korun.takze tak.
inak kamos si ich daval do ceeda a vyzeralo to bohovo
tak co skusis to?
PS: inak mne to poslali snad hned na druh den..v tomto citia oni biznis preto su taky ustretovy a prakticky vzorky co posielaju su hadam odpad tak preco nepotesit potencionalneho zakaznika??
a ozaj ..odber je osobny alebo ti to aj poslu normalne balikom komplet potahy a namontujes sam...inak kamarat ich tam daval tusim skoro 4hodiny
pekne poporiadku.napis im mail ze prosis o katalog a vzorky.napis im aj adresu svoju samozrejme

inak kamos si ich daval do ceeda a vyzeralo to bohovo

tak co skusis to?
PS: inak mne to poslali snad hned na druh den..v tomto citia oni biznis preto su taky ustretovy a prakticky vzorky co posielaju su hadam odpad tak preco nepotesit potencionalneho zakaznika??
a ozaj ..odber je osobny alebo ti to aj poslu normalne balikom komplet potahy a namontujes sam...inak kamarat ich tam daval tusim skoro 4hodiny

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tie poťahy čo sme dávali Kesi a Silver sú bomba...no nikde som nenašiel cenu
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
hmm cena..no tak classic co si spominam ide od 6-7 tis hore.koza a alkantara to su uz ine dimenzie... kozu neviem presne ale alcantara napr ide od tusiim 15tis hore za komplet...ale ceny sa mohli uz zmenit.ja som ten cennik niekde cital ale uz neviem presne kde..preto som pisal ze oni si to nechaju zaplatit. 

EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
takze nech sa vam paci myslim ze ceny co som pisal by snad aj sedeli
http://www.autosortiment.sk/downloads/a ... ik2011.pdf
mne na opere to nejako blbo ukazuje skoro vobec nevidiim,ale pod tabulkov je lista a je tam plus na zblizenie a budete vidiet ceny jednotlivych vzorov a na kolko miestne auto je aka cena.
http://www.autosortiment.sk/downloads/a ... ik2011.pdf
mne na opere to nejako blbo ukazuje skoro vobec nevidiim,ale pod tabulkov je lista a je tam plus na zblizenie a budete vidiet ceny jednotlivych vzorov a na kolko miestne auto je aka cena.

EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Pri osobnom jednaní sú ceny iné
len si treba urobiť výlet 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
jo to ma logiku..sak aj e shopy musa s dacoho zit.hehe..a je ta cena aspon citelna?
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Bez bločka hej 

keby som nemal kozu tak urcite by som uvazoval. Vypadaju naozaj super a ta cena nie je az tak prehnana. Teda ak niekto realne premysla a necaka ze za kvalitu nemusi platit.
Midzi a kde ju chováš
myslím tu kozu