Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No, poprve zamrzla nafta (Verva) a odesla baterka. Vcera rano jsem prijel domu ze servisu a vecer uz jsem to opet nenatocil. Ono se to vlastne ani nesnazilo tocit, proste jsem otocil klickem a nic..... Co s tim je zatim nevim, ale strasi me starterem. Vyklikal jsem spoustu ECN kodu, ktere jsem ani nevygooglil. Zkusim je dat na forum, jestli nekoho neco napadne.

- Reklama
Verva zamrzla ? to kolko u Vás bolo? Ja som mal minulý rok vervu a bolo u nás -25 ...a zvládla to   ...ja zajtra idem dať OMV WInter....1,254 eur za liter....cena jak benzín
 ...ja zajtra idem dať OMV WInter....1,254 eur za liter....cena jak benzín  

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Před chvílí jsme s astrou dorazili domů a nehorázná vánice! Jak na Sibiři, vítr sníh zima jak kráva:) astřičce jsem zatopil v clubkách v garáži ať se zahřeje  no hnus počásko, zejtra chci vidět cestu do práce...
  no hnus počásko, zejtra chci vidět cestu do práce...

no hnus počásko, zejtra chci vidět cestu do práce...
  no hnus počásko, zejtra chci vidět cestu do práce...Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
no mna henka cakala ukrutnych 12hodin kym pridem z prace na parkovisko .este si na seba iba zvykame na tabulach ju mam iba 3ti den.a to bola tyzden zavreta v garazi.som myslel ze ani nedodycham do 6vecera kedy si zase do nej sadnem.ale potom ten pocit stal zato.zapol vyhrievane sedacky pustil muzicku..no proste..lubim ju!

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
sem na krizovatce u spalovny malem porazil ridice PPLky, kterej zbesile v tmavych hadrech pobihal a sbiral balicky, co mu vypadly z dodavky  

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
manli2  

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Dneska ficime smer Karlova Studanka. Ubytovani budeme na Ovcarne. Skoda ze na Pradedu jeste nejedou vleky   . No budeme muset dojizdet. Ramzova nebo nekam jinam.
 . No budeme muset dojizdet. Ramzova nebo nekam jinam.

. No budeme muset dojizdet. Ramzova nebo nekam jinam.
 . No budeme muset dojizdet. Ramzova nebo nekam jinam.Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW

Dnes Nám tady napadlo do rána dost sněhu a musel jsem vyrazit se Zafčou,ovšem neskutečně jsem si tu jízdu,celkem asi 90km jen po okrskách užíval.Je to moje první auto s ESP a byl jsem doslova na větvi,jak skvěle to funguje,prostě paráda.I ty Dunlop Wintersport 3D byli skvělá volba,fakt jsem max.spokojenej 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

ja idem svokrovcom..snehu je brutalne..tak som zvedavy na gumy ake to secko bude na snehu,,,zhrnace totiz nestihaju.. 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007

EX ceed 1.4 Ex 2007