Předvánoční srazík
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Předvánoční srazík
Co se sejít během prosince?Na jednodenní sraz někde v ristorantu u dobrého jídla a kávičky?Navrhuju Jihlavu!Jestli odtut někdo je tak by mohl doporučit restauraci zamluvit to tam!Nebo to klidně obstarám!
Co vy na to?Budete mít time před svátky?
Co vy na to?Budete mít time před svátky?
- Reklama
Re: Předvánoční srazík
Tak to by byla pecka, rád bych přišel v Jihlavě pracuju ale hospody tu moc neznám takže pokud má někdo tip tak není problém.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Otíku super nápad,ale já to budu mít nabitý až do Vánoc,takže bohužel pro mě to asi nevyjde.Uvidím,až kdyby se to ujalo a bude nějaký termín,tak třeba bych tam skulinku v čase našel 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samothe:
Daleko?Jilava je uprostřed republiky!Proto jihlava!A ty taky furt brečíš ,že je všehno daleko jak ten Milosh!
Tak to uděláme u tebe doma!To by jsi přišel?
Ivoš:Uvidíme podle zájmu!Ale když ted tak koukám do kalendáře ATk nevím jestli budu mít čas i já!10,11,12 dělám .17 jdu chlasta,18 budu rád když se mi moje chabé tělíčko nerozsype!Ještěže mám tak pevnou kůži! 19. je něděle !Jedině můžu 19.12
Daleko?Jilava je uprostřed republiky!Proto jihlava!A ty taky furt brečíš ,že je všehno daleko jak ten Milosh!

Tak to uděláme u tebe doma!To by jsi přišel?

Ivoš:Uvidíme podle zájmu!Ale když ted tak koukám do kalendáře ATk nevím jestli budu mít čas i já!10,11,12 dělám .17 jdu chlasta,18 budu rád když se mi moje chabé tělíčko nerozsype!Ještěže mám tak pevnou kůži! 19. je něděle !Jedině můžu 19.12
já si furt na něco stěžuji
ale v tomhle počasí to je daleko v létě by se o tom dalo uvažovat 

Oton píše:Samothe:
Daleko?Jilava je uprostřed republiky!Proto jihlava!A ty taky furt brečíš ,že je všehno daleko jak ten Milosh!![]()
Tak to uděláme u tebe doma!To by jsi přišel?![]()
![]()

Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
otone, vtipalku, udelame sraz v Usti, jsem zvedav kolik lidi prijede z moravy 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
a co keby ste ho urobili niekde v Chebe alebo v Asi