ja som zháňal ventilátor na klímu a natrafil som na firmu, ktorá dováža a rozoberá z Anglicka. Dostal som z 2008 Astry s 30.000 míľ ventilátor za 80 eur. www.opeldiely.sk
Chlap je férový.....

Je to piplavá práce , musí se sundat ven ta spodní mřížka , maska s horní mřížkou . Je na nich ze zadu spousta různých výčnělků a nerovností - něco jsem vyštípal pryč a se zbytkem si doslova pohrál a nabalastil to tam . Někde se to neviditelně musí přichytit drátkem....prostě improvizace . Ale je to spíše na větší hmyz - kamínky ten můj chladič nezničily - byla to sůlluba píše:... návod jak ten tahokov přidělat před chladič....

takže jsi to dal dolů, pod nárazník, i nahoru, pod mřížku s logem ... tzn. pořídit 2 ks tahokov 100x25 cm, je to tak?bubo píše:Je to piplavá práce , musí se sundat ven ta spodní mřížka , maska s horní mřížkou . Je na nich ze zadu spousta různých výčnělků a nerovností - něco jsem vyštípal pryč a se zbytkem si doslova pohrál a nabalastil to tam . Někde se to neviditelně musí přichytit drátkem....prostě improvizace . Ale je to spíše na větší hmyz - kamínky ten můj chladič nezničily - byla to sůlluba píše:... návod jak ten tahokov přidělat před chladič....

ale proti kamienkom je to gut. Totiž na tom mojom ich bolo mraky.
 ale proti kamienkom je to gut. Totiž na tom mojom ich bolo mraky.| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |