Ochranné kryty prahů
Ochranné kryty prahů
Nemate nekdo tip na ochranne kryty prahu? Myslim tim ochranny kryt, ktery je videt kdyz se otevrou dvere. Nekde jsem videl chromovy a tak by me zajimalo kde je nejlip koupit, a nebo jeste lepe kolik stoji origos v Opelu (a hlavne jak vypadaji) jestli je nekdo uz kupoval. Diky za tipy 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

- Reklama
Re: Ochranné kryty prahů
Kazdy tuningshop je ma ja je mam uz od koupi s napisem Astra vzdyt jsi je videl  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Kupoval jsem original s napisem Astra. Je to kovova profilovana folie s oboustranou lepici paskou. Vypadaji pekne, ale jsou dost male takze nechrani cely prah (cca necely 1cm zustane odkryty - viz foto)
Cenu si uz presne nepamatuju, ale kolem 1tis kc.
odkaz - http://www.opelaccdb.com/pu_details.php ... 2064%20742

Cenu si uz presne nepamatuju, ale kolem 1tis kc.
odkaz - http://www.opelaccdb.com/pu_details.php ... 2064%20742
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

No joooo vlastne, Milosh je ma  Diky za odkaz, origos vypadaj krasne decentne. Ty bych bral. Kdyz nebudou  moc stat
 Diky za odkaz, origos vypadaj krasne decentne. Ty bych bral. Kdyz nebudou  moc stat  Zavolam tedy do Opela.....
 Zavolam tedy do Opela.....

Diky za odkaz, origos vypadaj krasne decentne. Ty bych bral. Kdyz nebudou  moc stat
 Diky za odkaz, origos vypadaj krasne decentne. Ty bych bral. Kdyz nebudou  moc stat  Zavolam tedy do Opela.....
 Zavolam tedy do Opela.....Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Miloshi ty máš ty origo nebo jiný? Jestli jo, můžeš hodit foto?

Milosh by mel mit origo jako na vyse uvedene fotce 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

- 
				dimi
Origo stojí sada 2500Kč. Ted jsem se ptal. Ale na tuning samolepka cz je nabídka za 990Kč a udělají ti tam nápis dle přání. Nechám si udělat se svím nickem asi.

Mam origo pokusim se nafotit.

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

[quote="dimi"]Origo stojí sada 2500Kč. Ted jsem se ptal. Ale na tuning samolepka cz je nabídka za 990Kč a udělají ti tam nápis dle přání. Nechám si udělat se svím nickem asi.[/quoZdarec dobrej nápad aš tu bude naepeneee dej foto diky

OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.