Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Camilla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ta my byli v servisu 

Camilla
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
- Reklama
To my budem v patek, ale rozvody a olej se udelat musi 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pribeh par dni starej ale o to porad zivejsi, kdo jste od Olomouce, tak zante cestu na Krčmaň, tak minuly CT tam byl led a ja se znovu narodila, priletelo auto z protismeru (neovladatelny na lede) a pristalo na strese v prikopu kde si jeste udelal otocku, kdyby nezklouzl na svoji stranu do prikopu tak to schitam ja, tak sme nakonec davala prvni pomoc,ale nastesti byl v poradku. A hned za par minut cela vyklepana pokracuji v jizde jedu jak snek samozrejme a na krizovatce mi auto nebrzi a jede dal po ledu..strasny zazitky,ale nastesti me v krizovatce videly a brzdily vsichni...snad taky zazitky nebudu mit casteji
Astra H Caravan 1,7 CDTi 74 kW r.v. 2005 najeto pres 300 000 km
dobry story, ja mel dnes neco podobnyho s tim klouzanim ale kdo ne, vecer to bude ve zpravach jak byla prima silnice rano
Jinak mas dobry mail

Jinak mas dobry mail

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak u nás silnice v pohodě, trochu sněhu bylo, ale vůbec neklouzalo, Astřička seděal jak přibitá...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Jeeeziiiiiis to je ale dneska pocaaaasko
Uz se mi v prujezdu nejak vrni lity kola 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
To je nejakej novej zpusob jarni udrzby?Gord píše:moje drahá polovička vylila aviváž do kufru

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Cítim že dnes konečne umyjem auto 

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Takze mame umyte a idem nalepit nalepku od Radima R nech každý vidí kam patrí moja Astra

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008