Rámeček pod SPZ
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rámeček pod SPZ

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

hoj myslím ze mam podložky SPZ na jedne straně je logo Opel a napis Opel a na druhe straně je Discover Opel..pepino231187 píše:Ahoj Astraři.
Nevíte, kde by se dal sehnat rámeček pod SPZ s logem Opel??
Ten, jak maj vždycky předváděčky??
Díky za odpověd
o víkendu je blejsknu..
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
x-father píše:Bych mel strach, ze to upadne a mas po ridicaku
Mám to už dlho (3roky?) a pokiaľ do toho niekto nebude babrať tak to neodpadne

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- DanielMazanec
Ty origo rámečky Opel má importér pro ČR na svých autech....autorizovaným servisem pro ně byl donedávna AutoStaiger Praha, tam odtud mám dva rámečky. Běžně se tam daly vzít z krabice na dílně...zeptal jsem se a měl jsem je na svým GTC když jsem šel první den z praxe
Nyní už bez rámečků a vypadá to mnohem líp

Astra H GTC 2008 1.7CDTi (74kW) Z17DTH
Ja mam nerezove,vyzera to dobre 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
To snáď nie v ČR za stratu evidenčného čísla berú vodičák????x-father píše:Bych mel strach, ze to upadne a mas po ridicaku
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Ano, pokud Ti to spravni organ prokaze. Pokud je nekdo tak hloupy, ze rekne, ze vi, ze jede bez registracni znacky, tak holt ma smulu. Ale pokud budes tvrdit, ze si ji tam pred jizdou mel, tak ses v pohode, protoze spravni organ nijak neprokaze, ze neupadla behem jizdy.
Ono se to trochu posunulo.
Už jsou judikáty, které zastavily stíhání řidiče v případě nepoužití originální tabulky. A nějakou dobu je možné žádat o třetí tabulku, třeba na nosič kol, která se dá použít také v případě ztráty.
Pokud pojedete s napodobeninou značky, tak se můžete odvolat k správnímu deliktu a pokračovat v jízdě. Když řeknete, že upadla za jízdy, nic se vám nestane (pokud nepřiznáte, že o ztrátě víte), zase vám ale policie může zakázat další jizdu, pokud tedy na místě nevyrobíte rozumnou napodobeninu, viz moje předchozí věta.
Už jsou judikáty, které zastavily stíhání řidiče v případě nepoužití originální tabulky. A nějakou dobu je možné žádat o třetí tabulku, třeba na nosič kol, která se dá použít také v případě ztráty.
Pokud pojedete s napodobeninou značky, tak se můžete odvolat k správnímu deliktu a pokračovat v jízdě. Když řeknete, že upadla za jízdy, nic se vám nestane (pokud nepřiznáte, že o ztrátě víte), zase vám ale policie může zakázat další jizdu, pokud tedy na místě nevyrobíte rozumnou napodobeninu, viz moje předchozí věta.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
pozeral som sa na váš zákon a je tam v § 118a,b,c, taxatívne vymedzené začo môže policajt zadržať VP, ale jazda bez evidenčného čísla tam teda nieje za to môže akurát zatržať techničák a poprípade zakázať jazdu s vozidlom preto,že nesplňa podmienky na prevádzku na pozemných komunikáciach
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,