Opel Astra H 1.6 Enjoy - aktualizováno 2.1.2010
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra H 1.6 Enjoy
Taky jsem ji kupoval a stála kolem 150kč!Ale dělá se prý i taková s přihrádkama,že ti tam ty věci nelítají.Myslím že se tomu říka organizér nebo tak nějak.

- Reklama
- DeepThroat
A v Oplu? nebo na netu ? nějaký odkaz by byl prosím.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přímo v Oplu,jak prodávají náhradní díly.
Na netu nevím-nehledal jsem to. 
To joVidím, že němečtí důchodci jsou ideální lidi, od kterých koupit auto
Taky sem si to myslel, bohuzel opak je pravdou. Ac ESP a kotouce vzadu, tak ma jenom 4 diry. Jak jsem zjistoval, tak 5 der do 1.6 se davalo jen pokud clovek objednal kola 17"...Zajímavé, že máš kola 4x100 - jsem si myslel, že na Hčku jsou jenom 5x110, ale to jsem žil v bludu
Dela se policka, ktera rozdeli kaslik na dva mensi - cislo nahradniho dilu je 112820 a podle dily.opel.cz ted stoji 164,- Kc, coz odpovida tomu, co sem za ni taky platil...A v Oplu? nebo na netu ? nějaký odkaz by byl prosím.
Potom je jeste ten "organizer" - cislo ND je 1740002 a cena !932!,- korun. Oboji dohromady to vypada takhle: http://cgi.ebay.de/ASTRA-H-Ablage-Hands ... 286.c0.m14
- nicmene ten organizer, krom toho ze je fak strasne drahy, pry taky dost drnci, takze nevim jestli je to idealni investice...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem o tom organizéru jen slyšel a viděl jak vypadá ,takže nemůžu říct jakej je v reálu.Ale podle fotky je to ono.Ale myslím si že ta polička stačí!Sedí tam a ani se nehne! 
Taky jsem na německé dálnici cestou domů astře provětral pérkacorsaczek píše:To joAkorat sem cestou musel trochu slapat na plyn, abych auto protahl. Pripadalo mi, ze nikdy nevidelo rychlost 130+...
Fotky doplněny do 1. příspěvku
Naposledy upravil(a) corsaczek dne 01 led 2009, 23:41, celkem upraveno 1 x.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No super!Ta je pěkná!Akorát ti musím vytknout tu nálepku vzadu!Takovým trojúhelníkem bych si auto nezhízdil!Ale je to každýho věc!Já tam mám takovou decentní která se hodí k autu.viz.moje fotky.Ale ta tvoje je samozřejmě vidět mnohem líp a líp upozorní řidiče že vezeš dítě.
Presne kvuli tomu tam je. Resp. byla
- minuly tyden sem ji odstranil, protoze presne jak pises - poradne mi s...a a stejne byla k nicemu.