Jestli tedy mohu požádat, měl bych pár dotazů.....jak říkám sekci jsem pročetl, ale jde mi spíše o vaše vlastní zkušenosti
*1.) jaké D2S (D1S) žárovky koupit, s přihlédnutím k ceně, určitě nechci dávat tisíce, důchodci tak bohatí nejsou

*2.) jaké koupit žárovky do parkovaček, ty "žlutý" kroužky jsou proti Bi-Xenonům ošklivý, neladí to
*3.) auto má zabudovaný spínač AUTO na světla, takže spínač AUTO funguje jen v případě stmívání světla a samozřejmě tmy, byl jsem zvyklý z předchozího auta na denní světla a nyní nějak stále zapomínám rozsvicovat. Takže se ptám, co by bylo vhodnější, ale hlavně výhodnější, koupit nějaký jiný mlhovky než-li tam mám s tím, že by byly už i s funkcí denního svícení.....v tom případě neměnil to již někdo, že by věděl, jak je to s průměrem mlhovek a jejich upevněním. A nebo dokoupit denní světla a tyto domontovat do plastového krytu k mlhovkám.
*4.) jaké žárovky jsou v mlhovkách (H3 nebo H1)
*5.) dá se změnit, resp. doinstalovat čeština do palubního počítače ? Angličtina a ani němčina mi moc neříká

*6.) mám diagnostiku, samozřejmě čínský klon, používá se konektor k připojení uruční brzdy, nebo vzadu vlevo u pojistek
*7.) jsem dalším v řadě, komu nesvítí prostor vzadu v kufru i když kabeláž je v pořádku, bohužel
*8.) když jsem vyndaval to světýlko co je vlevo vzadu (je tam sufidka), tak se mi v podstatě rozpadlo v ruce, nevím proč, ale bylo strašně křehký. Neměl by prosím někdo toto k prodeji ?
Moc Vám všem předem děkuji a přeji hezké svátky.
Petr