Máte někdo už vybráno, kam vyrazit?
U nás asi opět vyhraje Řecko, záruka pěkného počasí a písečných pláží

road trip do severneho norska s frajerkou. Zatial ziadne decka, takze lahko sa mi to planuje
  road trip do severneho norska s frajerkou. Zatial ziadne decka, takze lahko sa mi to planuje   

Hlavne Nórsko, prípadne sa uvidí
 Hlavne Nórsko, prípadne sa uvidí 
Marek65 píše:Ja mám tiež v pláne roadtrip do Škandinávie s frajerkou podobne ako quickyHlavne Nórsko, prípadne sa uvidí

mas nejaky plan co treba vidiet? Ja uz mam ten juh obehany, takze tento rok trondheim - tromso - nordkapp chcem ist a zaclenit tam aj tu znamu Atlantic road
  mas nejaky plan co treba vidiet? Ja uz mam ten juh obehany, takze tento rok trondheim - tromso - nordkapp chcem ist a zaclenit tam aj tu znamu Atlantic road , takže z toho sešlo, už jsme měli rozjednané i tři tranzity a jako nejsevernější místo jsme plánovali Kirunu. Ale třeba za pár let háčkem ve dvou, třech, čtyřech, uvidíme, je to tam prý pecka.
, takže z toho sešlo, už jsme měli rozjednané i tři tranzity a jako nejsevernější místo jsme plánovali Kirunu. Ale třeba za pár let háčkem ve dvou, třech, čtyřech, uvidíme, je to tam prý pecka. 

Plán zatiaľ nemám žiaden. Bude sa riešiť. Nebol som tam ešte vôbec, ale ten sever znie fajnquicky píše:
mas nejaky plan co treba vidiet? Ja uz mam ten juh obehany, takze tento rok trondheim - tromso - nordkapp chcem ist a zaclenit tam aj tu znamu Atlantic road
 Musím prebrať s jednou partiou ktorá tam bola posledné leto a mal som ísť s nimi. Len som práve vtedy kúpil Astru a nejak neostalo na dovolenku
 Musím prebrať s jednou partiou ktorá tam bola posledné leto a mal som ísť s nimi. Len som práve vtedy kúpil Astru a nejak neostalo na dovolenku  Tí sa teraz chystajú na Island.
 Tí sa teraz chystajú na Island.| Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |