máš FW verzi MFD-CAN_1.0 11.12.2011 (první veřejná verzelkralicek píše:Mám jeden z prvních modulů a pokud by to bylo třeba změnou firmware, případně co by navíc změna FW přinesla a u koho ji provést? U RomanaK v Brně?

máš FW verzi MFD-CAN_1.0 11.12.2011 (první veřejná verzelkralicek píše:Mám jeden z prvních modulů a pokud by to bylo třeba změnou firmware, případně co by navíc změna FW přinesla a u koho ji provést? U RomanaK v Brně?
PepaSi díky moc, informace přímo od nejvyššího mě potěšila, odvezu to Romanovi, pojedu dnes kolem. Dík mocPepaS píše:máš FW verzi MFD-CAN_1.0 11.12.2011 (první veřejná verzelkralicek píše:Mám jeden z prvních modulů a pokud by to bylo třeba změnou firmware, případně co by navíc změna FW přinesla a u koho ji provést? U RomanaK v Brně?), aktuální verze je MFD-CAN_3.4 25.03.2014. Aktualizaci dělám já přes poštu (cena 100 Kč včetně poštovného) nebo RomanK v Brně.
mě zase potěšila tato věta, protože mi připomněla komiks Vzpoura mozků, ve kterém právě figuroval Nejvyšší... komiksový seriál Vzpoura mozků vycházel v časopise ABC mladých techniků a přírodovědců. Kdo tuší a chce si zavzpomínat nebo ti mladší, kteří už nezažili ABC a "nabité" police v PNS a jsou zvědaví, máte šanci – kompletní seriál v PDF (cca. 80 MB dat).lkralicek píše:informace přímo od nejvyššího mě potěšila
Tak já jsem po prvotní prahnoucí funkci teplotě chladící kapaliny toužil a dostal ji. Teď po letech co to vozím v autě a předvčerejší aktualizaci od Romana v Brně "tímto ještě jednou díky Romane" jsem si dnes hrál se stahováním a zavíráním okének a svícení mlhovkami při odchodu z auta. Pípnutí mám nastaveno na 50 km/h a teplotu motoru jsem přesunul mezi budíky. Rychloměr na display se neosvědčil (zavazel mi tam tak jsem ho nechal vypnutý). Ale ten pocit a radost - k nezaplacení.PepaS píše:co se týče způsobu aktualizace MKJ tak není co vymýšlet, viz. poslední kapitola v příslušných uživatelských příručkách. K aktualizaci MKJ je potřebné vybavení, které svou cenou převyšuje cenu MKJ, takže nemá cenu uvažovat nad tím, že by si uživatelé sami dělali aktualizace. V současné době dělám aktualizace já a moji partneři v Německu, Španělsku, Velké Británii a Brně. Obecně mohu napsat, že těch nadšenců prahnoucích po dalším rozšiřování funkcí MKJ je ve skutečnosti minimum. Drtivá většina uživatelů si MKJ kupuje z konkrétního důvodu (typicky DPF monitor) a další rozšiřování funkcí neřeší.
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xqZPejMB/vzpoura-mozku-rar
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |