Modul Video Konvertoru - MVK
Re: Modul Video Konvertoru - MVK
Tak dnes konečně doděláno tak jak jsem si představoval, tady pár fotek finální úpravy :

Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

- Reklama
A pár fotek ještě tady :

Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007

Tak ted uz vidim vyznam kdyz to neni jen na "malym" displeji  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

- 
				PepaS
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkné   

. Jaký si použil video-zesilovač?

. Jaký si použil video-zesilovač?Re: Modul Video Konvertoru - MVK
Mayki píše:Tak dnes konečně doděláno tak jak jsem si představoval, tady pár fotek finální úpravy :
Luxusní, přesně tak jsem si to představoval. No máš prvenství, kdo to z panoramou zvládl

Prosím Tě, jak budeš mít čas, vyblejskni to jak vypadá velký monitor sklopený a napiš zkušenosti z drnčením přihrádek panoramy a výhledem do vnitřního zpětného zrcátka

Děkuji moc mne to zajímá.
 Děkuji moc mne to zajímá.Re: Modul Video Konvertoru - MVK
No, video zesilovač nemám žádný, mám to prohnané pouze přes tuto rozdvojku :PepaS píše:moc pěkné

Použil jsem ale klasický anténní koaxiál (75 Ohm) a né ten "drátek" co k tomu byl...

Teď budu zase tři dny mimo republiku, tak to potom snad nějak nafotím, když je displej sklopený ke stropu, není v zrcátku vůbec vidět, na druhou stranu když ho vyklopím a děti se dívají tak zabírá třičtvrtě výhledu zpětného zrcátka, zůstávají opravdu pouze pruhy po stranách. Je to 9" displej a ještě ho mám v rámečku, ale myslím že by šel po drobné úpravě (navrtat jednu díru do zadního krytu) použít i bez rámečku a zase by byl menší. Dá se koupit i 7", ale to se mi zdálo malé. Jinak drnčení přihrádek v panoramě teda nepozoruji žádné, ale jak říkám, u nás v autě pořád něco hraje, takže mám někdy problém slyšet i motor...Skrolant píše:Prosím Tě, jak budeš mít čas, vyblejskni to jak vypadá velký monitor sklopený a napiš zkušenosti z drnčením přihrádek panoramy a výhledem do vnitřního zpětného zrcátka
Děkuji moc mne to zajímá.

- 
				PepaS
- Kontaktovat uživatele:
Mayki je velký vtipálek, když začínal s MVK, tak že prý jen tu kameru couvací...Skrolant píše:No máš prvenství, kdo to z panoramou zvládl

No nedalo mi to, když už tam MVK je, tak proč ho nevyužít na maximum že...
 No nedalo mi to, když už tam MVK je, tak proč ho nevyužít na maximum že... 

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
 Dobře ty. Já jsem zvědavý, jak to vymyslím v Háčku, u Zafiry a panoramy to je krapet jednodušší...
  Dobře ty. Já jsem zvědavý, jak to vymyslím v Háčku, u Zafiry a panoramy to je krapet jednodušší...  
 Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw 
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Frydex píše:Dobře ty. Já jsem zvědavý, jak to vymyslím v Háčku, u Zafiry a panoramy to je krapet jednodušší...
Vím o Zafiře
 už by jsi měl dozrát
  už by jsi měl dozrát