Kupa Astry Caravan
Re: Kupa Astry Caravan
Myslím že ak chceš kúpiť Caravan tak asi nechceš jazdiť sám 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

- Reklama
- 
				peter13675
pepe ale Astra H ma uz viac kg ako Astra G,  1.4 benzin v Astre H caravan je malo...

Mno, ale zase kdyz nekdo muze mit jako rodinny auto fabii kombi 1.2 htp, tak to pak proti tomu astra h 1.4 kombik bude raketa 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Asi tak, rodinná htp   Kolik váží H caravan? Já zatím nemám problém s tou 1.4, nejvíc jsem vezl 200 kg v kufru a dva lidi, šlo to nad očekávání dobře
  Kolik váží H caravan? Já zatím nemám problém s tou 1.4, nejvíc jsem vezl 200 kg v kufru a dva lidi, šlo to nad očekávání dobře  Zase celou rodinu s nákladem taky nevozíš denně sem a tam
 Zase celou rodinu s nákladem taky nevozíš denně sem a tam  ale vidím, že 1.6 tady má 85 kW, to je pěknější.
 ale vidím, že 1.6 tady má 85 kW, to je pěknější.

Kolik váží H caravan? Já zatím nemám problém s tou 1.4, nejvíc jsem vezl 200 kg v kufru a dva lidi, šlo to nad očekávání dobře
  Kolik váží H caravan? Já zatím nemám problém s tou 1.4, nejvíc jsem vezl 200 kg v kufru a dva lidi, šlo to nad očekávání dobře  Zase celou rodinu s nákladem taky nevozíš denně sem a tam
 Zase celou rodinu s nákladem taky nevozíš denně sem a tam  ale vidím, že 1.6 tady má 85 kW, to je pěknější.
 ale vidím, že 1.6 tady má 85 kW, to je pěknější.Astra G
1.4 16V

1.4 16V
Astra H s motorem 1.4 Z14XEP je neštestí. Nejede, řve, žere a nevím co ještě. Rozvody sice řetěz, ale většinou po 100.000 km na odpis. Oproti tomu je 1.6ka zlatá. Jak Z16XEP, tak Z16XER.

Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Tak v tom případě asi 1.6 ku  pravda, já mám sice starou x14xe ale spokojenost maximální v této kategorii. Jo a taky přemýšlím o astře h caravan, tak uvidíme co se bude líbit mě za motor
 pravda, já mám sice starou x14xe ale spokojenost maximální v této kategorii. Jo a taky přemýšlím o astře h caravan, tak uvidíme co se bude líbit mě za motor   

pravda, já mám sice starou x14xe ale spokojenost maximální v této kategorii. Jo a taky přemýšlím o astře h caravan, tak uvidíme co se bude líbit mě za motor
Astra G
1.4 16V

1.4 16V
Díky za rady. Jezdíme ve 4 (2 dospělí a 2 děti) a kufr většinou prázdnotou netrpí  1,6 je jasná volba. Jsem na ni zvyklý od kadetta. Ta 1.4 mě jen uhodila do nosu, ale zůstanu raději u té 1.6.
 1,6 je jasná volba. Jsem na ni zvyklý od kadetta. Ta 1.4 mě jen uhodila do nosu, ale zůstanu raději u té 1.6.
Už jen abych měl prašule na účtu a můžu začít brázdit bazary. Nebo bude lepší počkat až po zimě? Někde jsem četl, že na zimu jdou ceny trochu dolů...

1,6 je jasná volba. Jsem na ni zvyklý od kadetta. Ta 1.4 mě jen uhodila do nosu, ale zůstanu raději u té 1.6.
 1,6 je jasná volba. Jsem na ni zvyklý od kadetta. Ta 1.4 mě jen uhodila do nosu, ale zůstanu raději u té 1.6.Už jen abych měl prašule na účtu a můžu začít brázdit bazary. Nebo bude lepší počkat až po zimě? Někde jsem četl, že na zimu jdou ceny trochu dolů...
1,8 je zase už ve vyšší sazbě povinného ručení 
Můžete mi prosím ještě poradit, k čemu jsou ta tlačítka - viz. obrázek? To pravé je něco kolem alarmu, jak jsem vyčetl, ale to levé vůbec nevím....
díky

Můžete mi prosím ještě poradit, k čemu jsou ta tlačítka - viz. obrázek? To pravé je něco kolem alarmu, jak jsem vyčetl, ale to levé vůbec nevím....
díky
leve je len zaslepka, byva tam tlacitko SPORT, ked si clovek samozrejme priplatil tuto vybavu
prave predpokladam ze zamyka/odomyka central

prave predpokladam ze zamyka/odomyka central
Astra G 1.4 16V X14XE