nefunkcna palubovka

Od klimatizace až po xenony
Odpovědět
sarisky.j

nefunkcna palubovka

Příspěvek od sarisky.j »

zdravim vas vsetkych. mam problem s palubovkou, prestala celkom fungovat, hoci motor bezi tak ako ma. nic na nej nesvieti a nesignalizuje. myslim budiky su na 0, nesignalizuje stav paliva, km, rychlost proste nic. taktiez prestal svietit stredovy panel, tam kde su ovladace klimy, kurenia atd. s tymto problemom suvisi aj to ze prestali svietit hmlovky, stretávacie svetla sa zacali same rozsvecovat po vlozeni kluca a otoceni do polohy I, nefunguju vystrazne svetla a ohrev zadneho okna. auto bolo v servise a 2 tyzdne bolo vsetko ok a po dvoch týždnoch opat rovnaký problem. elektrikar mi vtedy povedal, že problem bol v konektory, co sa pripaja palubovka. oprava stala 30 €. kto by mi vedel helfnut co s tym?
dakujem
auto je opel astra h motor 1,4 16 v 66 kW z14xep
nic podobne som na tomto fore nenasiel
Reklama

struko

Re: nefunkcna palubovka

Příspěvek od struko »

Skúsil si osvedčený recept na ople - na pár minut odpojiť baterku, na kopec vecí to zaberá.
sarisky.j

Příspěvek od sarisky.j »

ano skusal som to, problem to vyriesilo na jeden den a potom opat to iste nefunkcna palubovka,
falconik

Příspěvek od falconik »

sarisky.j

videl bych to na CIM hledej a najdes.... :|
Opel Zafira 19 CDTi Cosmo, Bi-xenon, panorama, webasto, MKJ, MVK.....
sarisky.j

Příspěvek od sarisky.j »

a dnes sa pre istotu po 2 tyzdnoch opat sama z nicoho nic rozsvietila..... vlozim kluc otocim a svieti vsetko tak ako ma... len som zvedavy ze ako dlho opat...
Odpovědět