tak toto je brutal napad pane!!! ako stale citam viac a viac vidiim ze si sikovny a urcite toto uzrie svetlo sveta...drziim vsetky palcePepaS píše:už delší čas pozoruji nářek uživatelů nad absencí teploměru chladící kapaliny… existuje jedno možná elegantní řešení: ti, kdož mají v autě displej GID / CID nechť si prosím nyní představí, že by stiskli nějaké tlačítko na volantu (v tuto chvíli není podstatné jaké, jde o princip) a na displeji by vyskočilo okno, které by zobrazilo aktuální teplotu chladící kapaliny, napětí palubní sítě, vnitřní teplotu ve voze (po doplnění snímače) atd.. Bohužel pouze v textové podobě, budík na displeji nenakreslím.
A co by to znamenalo? Pouze strčit do diagnostické zásuvky malou krabičku v ceně kolem 1000 Kč (+-). Ta krabička by v té diagnostické zásuvce musela zůstat, ale byla ba tak velká, aby se daly zavřít krytky. Samo že v případě nutnosti připojení diagnostiky by se krabička vytáhla.
Co byste tomu říkali?
je to len v stadiu vyvoja..citaj pozorne.. ;DWerewolf píše:Hele, vy tady furt tvrdíte, že si to nalistujete v menu, račte mě prozradit kde??? Mám GID a nikde v BC to nevidím, jsem slepý?
ano ano,myslel som to tak ze pepas pisal aby sme si predstavili ze stlacime tlacitko na volante.... =>toto je v stadiu vyvoja.dufam ze sa mu to podarii....zistujem ze par ludii je tu skoda,kludne mali robit priamo u opla a my ostatni by sme mali zivot jednoduchsiJohnyBA píše:toto nie je v stadiu vyvoja, ked vstupis do servisneho menu tak tam vidis teplotu chladiacej kvapaliny. Nie je nijako oznacena, nemas tam jednotky ani popis, proste ju musis intuitivne najst.
To co tu je v stadiu vyvoja je ta krabicka co by si zasunul do servisnej zasuvky a vycitavala by ti aktualnu teplotu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |