Omlouvám se, že Vám to tu naruším, ale musím to tu napsat.
Sice to vypadá hezky, všelijaké diody a podobné blbůstky, ale nikdy bych si to na auto nedal. Proč? Není to vůbec vidět, a to, že se na to podíváte zepředu a řeknete si, kurňa to svítí jak drak, není pravda. Občas jezdím i na motorce a při jízdě (nejem na moto, ale i autem) nejsou auta s těmito led pásy vůbec vidět (vidět to jde akorát u těch audin, které s tím přišly a mají to vyřešené tak, aby to bylo vidět). Kolikrát na ně zakývu, ať si rožne světlo a až projíždí úplně vedle mě, tak si všimnu nějakých pár teček. To
denní svícení bylo k něčemu vymyšlené. Bylo to kvůli lepší viditelnosti, která se zapnutými světly určitě je. Ty světla vám to zas tak neničí, abyste museli řešit takovéto blbiny. Vím, chcete mít auto pěkné, ale na úkor bezpečnosti. Nedávno při cestě na Slovensko se mi stalo, že jsem se chystal předjíždět a na poslední chvíli sem si všiml podobného raracha s těmito světly. Ale za nehodu bych mohl já, i když on nebyl vůbec vidět.
Omlouvám se za promluvu do duše, ale toto mě začíná poslední dobou víc a víc sr*t, jelikož si to montuje na auta každý Jarda z Horní Dolní.