Rozvody - problem
Rozvody - problem
Zdarec lidičky mám tu takovej malej oříšek v Listopadu sem koupil H astr stav km 156 000 k dnešmu dni mam cca 172 000 ,V dubnu 2009 -148 000km-jsou dělany rozvody dle faktury kterou mam , mám podezřeni že se neco děje s rozvodama začina tam něco chrastiti... Nevite jak je to nekdo se zarukou na ty rozvody v pondeli to vezu do servisu tam kde sem oplika koupil.D2kuji všem za odpověd
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
- Reklama
Re: Co stím??
Tak nevim proc to davas do pokecu a hlavne si zmen tema, ted to je nic nerikajici.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Rozvody - problem
Záruku můžeš uplatnit tam,kde ty rozvody dělali.Vezmeš fakturu/účet/ a hybaj tam.
Bacha chlape na tědlech motorech se povolujou matice na kole olejovýho čerpadla......chrastíto,když to nevyřešíš ustříhne se hřídel čerpadla a potkáse to.Pokud máš doma vercajk tak si to mužeš skontrolovat klidně sám,není to nic hroznýho....jde to dobře.
Nebo nabízím své služby pokud máš zájem...
Nebo nabízím své služby pokud máš zájem...
J.J.-to je taky pravda.A oprava je pouze výměna nového čerpadla a kola .Přestali totiš dodávat střeva čerpadla. 

pokud hřídel čerpadla není moc odlabaná stačí poze kolo + matka a preventivně gufero.denny píše:J.J.-to je taky pravda.A oprava je pouze výměna nového čerpadla a kola .Přestali totiš dodávat střeva čerpadla.