Jinak slo mi spis o to, jestli ten olej (0w-30 misto 5w-30) nemuze nejakym zpusobem negativne ovlivnit motor/zivotnost/spotrebu oleje atd. v dlouhodobem meritku.
I prakticky máš pravduWestler píše:....prvni hodnota souvisi s tekutosti oleje "zastudena", takze by teoreticky mohl 0w-30 mazat lepe pri zimnich startech....
zbytečný strachy, můžeš si donýst třeba mogul a nemůžou říct ani popel! pokud olej splňuje požadovaný specifikace tak neexistuje aby dělali problémy, pokud ano jdi jinam! já osobně odmítám platit v autorizáku na garanční prohlídce cca 500 za litr oleje, nejsem ročíld, když ten samej olej prodávám za 190kč/litrWestler píše:No, jelikoz slo o zarucni prohlidku, tak jsem si vybirat mohl jen z toho co mi nabidli (nerad bych se s nima hadal o zaruku na motor kvuli tomu ze jsem pouzil jinej olej). Ceny radsi nekometovat, je to des, ale tak z neceho se ty autorizovany servisy zivit musi
Jinak slo mi spis o to, jestli ten olej (0w-30 misto 5w-30) nemuze nejakym zpusobem negativne ovlivnit motor/zivotnost/spotrebu oleje atd. v dlouhodobem meritku.
Uvidíš , jak moc v létě a dlouhou jízdou ho bude ( možná nebude ) ubývat .Westler píše:2Bubo: takze radil bys nechat 0w-30 dokud motor nezacne brat vic oleje (zatim bere urcite do 0,5l/rok) a pak prejit na 5w-30 a nebo prejit rovnou pri pristi vymene?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |