Opel Insignia

Co se jinam nehodí pište sem
beavis

Re: Opel Insignia

Příspěvek od beavis » 11 pro 2009, 09:25

Cerna je sice na aute super. Ale ta udrzba :x Neni nad bilou apod. svetly barvy 8-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Reklama

Tereza

Příspěvek od Tereza » 11 pro 2009, 09:27

Bílá? To teda nevim, Punto sem měla bílý a bylo ustavičně spíš bílo (na horní části) šedo hnědý. Takže tady žádná výhra..
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

Fila78
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila78 » 15 pro 2009, 11:57

Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW

Tereza

Příspěvek od Tereza » 15 pro 2009, 14:33

Krásná barva, jen ale nevim, jestli se hodí na takhle velký auto, dala bych to spíš na menší, ale odstín dokonalej!

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko » 07 led 2010, 12:14

Ve firmě jich máme ted cca 19x a určitě se všem líbí , bohužel to má své mouchy , nejsou sice nějak moc velký , ale na to že to je jen chvilku nový , tak plasty pod zrcátkem a středový panel dost silně vrže , tak že nezbývá nic jiného než dávat papírky na vyztužení aby to přestalo.
Jinak jsou vesměs všichni spokojený , ale určitě je těžší , jelikož dle řidičů jezdila Vectra C líp , co se týká svižnosti.

Samozřejmě jízdní vlastnosti se s Vectrou nedají srovnávat , to je nebe a dudy.
best shop http://www.vwaudishop.cz

Astra H Wagen 19" BBS , VW Golf MKI Porsche wheels , VW Golf MKIV 19" ....

Tereza

Příspěvek od Tereza » 07 led 2010, 18:48

Zviratko
Vám tam fakt něco vrže? Nám absolutně nic, autíčko má necelejch 5 měsíců. Ale fakt je teda ten, že vzadu je pekelně málo místa, teď jsem tam musela sedět na delší trasu a za řidičem jsem byla namáčklá jak sardinka - je sice fakt, že řidič měl sedačku hodně vzadu, ale zas na to jaká já jsem malinká. Poslední vectru jsme měli taky, ale tohle je větší srdcovka, krasavice - vectře když se sklopily zrcátka, tak vypadala jak smutný štěně :).

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 07 led 2010, 19:57

zviratko píše:Ve firmě jich máme ted cca 19x a určitě se všem líbí , bohužel to má své mouchy , nejsou sice nějak moc velký , ale na to že to je jen chvilku nový , tak plasty pod zrcátkem a středový panel dost silně vrže , tak že nezbývá nic jiného než dávat papírky na vyztužení aby to přestalo.
Jinak jsou vesměs všichni spokojený , ale určitě je těžší , jelikož dle řidičů jezdila Vectra C líp , co se týká svižnosti.

Samozřejmě jízdní vlastnosti se s Vectrou nedají srovnávat , to je nebe a dudy.
Na to vrzání palubky je přímo od Opelu nějakej opravnej kit nebo co, tak se zeptejte dealera. Měli by to udělat na záruku.

Jirka156

Příspěvek od Jirka156 » 07 led 2010, 20:25

To vrzání střední konzole po zatlačení kolenem z boku kritizovali i v televizním testu Insignie v Autosalonu. A i to čtení značek jim nefungovalo a to jeli krokem. Taky bych nemusel mít tento system. Prý to umí vesměs zákazové značky a příkázanou rychlost. Já bych si Insignii představoval jen v Sports Toureru a to když ne OPC :D , tak černou Sapphire s 20"koly. Teď jsem chrochtal nad jednou takovou na mobile.de. Je tam bořená. Ale je tolik a v takové výbavě, že se to nevyplatí opravovat, pokud není přísun dílů za rozumnou cenu.

Tereza

Příspěvek od Tereza » 08 led 2010, 10:11

Jirka
Sport tourer máme ;), ale kupodivu ani kufr to nemá moc velkej. Letos jsme tam skoro nenacpali vánoční strom (ale je fakt, že byl fakt velikej, ale hlavně mohutnej), sklopený byli obě části zadní sedačky a já si pak neměla kam sednout, tak jsem ležela se stromem v kufru :(.
A to čtení značek, to nemáme, je to poměrně k ničemu a pěkně drahý!

zviratko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zviratko » 08 led 2010, 12:13

Tak zase tak malý mi to tedy nepřijde , spíš se člověk rozmlsá a pak brblá :mrgreen:

Jinak já měl na týden půjčenou 2,0T 170PS Sport Tourer , 20" , červená tmavá , žlutej vnitřek , pomalu v plný výbavě a kohokoliv jsem v tom svezl , tak mi nikdo nevěřil že je tohle OPEL , teda kdybych napřed sundal znaky :mrgreen:
Myslím že oproti Vectře C je tak ku*wa rozdíl a to po všech stránkách. Už to že to kopírují do nové Astry svědčí o tom že se to lidem líbí. určitě to je pro mě vzhledově hezčí auto než třeba jiný auta ve stejný velikosti. Hlavně na těch 20" je to bomba.

Velice mě překvapila spotřeba u bezínu co sjme měli půjčený a jeho jízdní vlastnosti a hlavně brzdy !! Průměr byl cca 7 - 9l/100km a to jsem to moc nešetřil , brzdy se nepodařilo ani jednou dostat na limit , tak že jízdní vlastnosti pro mě super .

kdybych se měl rozhodnout , tak bych určitě volil benzín než diesel , jelikož to ticho při vysokých rychlostech bylo úžasný.

Hlavně to není uskákaný jako byla vectra .
best shop http://www.vwaudishop.cz

Astra H Wagen 19" BBS , VW Golf MKI Porsche wheels , VW Golf MKIV 19" ....

Odpovědět