http://www.bystrcnik.cz/wp-content/uploads/P8201430.jpg
přátelé, jako člověk co moc dobře zná pravidla silničního provozu, mě asi před měsícem překvapila tato nově umístěná značka u nás v Bystrci!
Jedná se o značku "Průjezd zakázan"
Jelikož za touto značkou se nachází parkoviště je zcela nesmyslné aby fungovala uplně stejně jako "Zákaz vjezdu"
Proto by mě zajímaly rozdíly mezi "Průjezd zakázan" a "Zákaz vjezdu".
Bohužel jsem se o této značce nikde nedotečtl v zákoníku takže se zeptám Vás, nejlépe četníků!
Moje teorie je taková, že značka "Průjezd zakázan" slouží k tomu aby lidé neprojížděli celou délku silnice až k další křižovatce ale pouze vjeli do této části a zaparkovali na parkovišti. Pokud se mýlím tak bych byl rád kdyby mi to někdo vysvětlil!
Jde hlavně oto že ti čů*aci měšťáci tam z toho živí rodiny jelikož mnoho lidí tam vybírají pouze za to že tam vjeli, ale neprojeli to! Tak kdyby se to stalo i mě abych mohl správně argumentovat! (Je pravda že já to kolikrát projíždím protože je to docela dobrá zkratka ale pšššst

)
PS: ted mě napadlo, kdybych v půlce zastavil vypnul motor a poté zase nastartoval a jel dále, tak by se nejednalo o průjezd ale o výjezd ne?