Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Osobně mi první generace příjde vzhledově Evropštější než druhá. Ty křivý tvary nové verze jsou strašný, interiér totéž. Nic ve zlým, vím, že tě živí 

- Reklama
já bych to řekl naopak, ale věc názoru jinak v pohodě mě se to sice celkem líbí, ale nekoupil bych si to 

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem si domů přivezl na tři dny Hujdaja i30, z jejich akce vyzkoušej a vyhraj. Zadara, kdo by nezkusil....
Až na motor (1,4 v benzínu), ten snad nebudu ani komentovat, se mi to auto docela líbí. Je velké, prostorné, pohodlné, pěkné. Pár věci v interiéru mě trochu štve, jako třeba, že se musím vždycky vychýlit ze sedačky, abych došáhnul na rádio, nebo nemožnost automaticky stáhnout okna na jedno stlačení spínače, jde to jen krokově, jak dolů, tak nahoru - fakt nechápu. Na to že to dělají češi u nás, je to celé v angličtině, to je další hnus. Jinak celkově by mi vůbec nevadilo, to mít doma na poskakování po městě...

Až na motor (1,4 v benzínu), ten snad nebudu ani komentovat, se mi to auto docela líbí. Je velké, prostorné, pohodlné, pěkné. Pár věci v interiéru mě trochu štve, jako třeba, že se musím vždycky vychýlit ze sedačky, abych došáhnul na rádio, nebo nemožnost automaticky stáhnout okna na jedno stlačení spínače, jde to jen krokově, jak dolů, tak nahoru - fakt nechápu. Na to že to dělají češi u nás, je to celé v angličtině, to je další hnus. Jinak celkově by mi vůbec nevadilo, to mít doma na poskakování po městě...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Tak krom skoro léta nám do Brna s teplým počasím přiletělo i tohle torpédo..
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
Frydex: nechce se mi ted na FB abych se ujistil, ale neměl jsi na fotkách náhodou I40?
edit: ok i30

edit: ok i30

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No... eště nejsem senilní... 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw

nj já jen jestli jsi se nepřeklepl, ale ono chyba na mé straně 

Děsnej tuzing. Ty polepy a ty černý kola k modré metle 

Ohně jsou pro Losery
todhle se mi nelíbí 

BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..