Právě je 24 srp 2019, 01:38





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 26 lis 2017, 15:41 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 črc 2017, 13:02
Příspěvky: 5
Sutner píše:
edit: pro LUKR: ten palubní počítač prý jde pomocí BT konektoru OBD2 zobrazit i v multimed radiu


Jo, no vidíš to, to mě nenapadlo. Díky! Sice neplánuji dávat 2din radio, kde by to zobrazení nejspíš mělo smysl, ale jako informační panel použít mobil, kterým bych se napojil na tu BT diagnostiku je asi zatím nejlepší řešení. Jinak, když jsi měnil to radio, zkoušel jsi to i bez volantového adaptéru? Zajímá mě, o které tlačítka přímo příjdu, jestli jen o pravou stranu (volume, next, prev), nebo i o tu levou? Protože jsem teď na netu narazil na zajímavý postup, jak se dostat do BC/hidden menu přes tlačítka na levé straně volantu.

A ještě jedna věc. Červený vodič na adaptéru radia jsem plánoval napojit na červený vodič zapalovače (je to asi nejbližší), akorát připojený transmitter svítí i přes vypnutý klíček. Znamená to, že bych si nejspíš nepomohl a radio by jelo furt. Jak se dá toto nejšetrněji vyřešit? Kde nejblíž k radiu najdu jištěný vodič, který má signál po zastrčení/pootočení klíčku?

_________________
Opel Astra H GTC, 1.9CDTI (110kW)


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 26 lis 2017, 18:24 
Offline

Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha 6
Tak s elektrikou ti neporadím, já si to nechal namontovat. Mám tohle:http://xtrons.cz/cs/detail/xtrons-pf75oloa-b/5691/s montáží a rámečkem 14k Kč.
jestli je tam nějaký adaptér nevím, ale ovládání z volantu funguje, funguje Palubní počítač, pouze mi uživatel Pepas nastavil ten displej(není tam řádek pro radio, ale přibyla jedna ikonka settings)
edit: taky jsem dostal z německýho Opel fora návod, jak se přes tlačítka dostat na BC settings, ale nešlo to, hodiny a datum nastavíš s pomocí OP COM
edit2: jestli máš GID displej, tak je to prý jenom úprava SW, umí prý to každý servis. Mě ale ve zančkovém servisu řekli, že když mám neorigo radio, tak mi to neudělají, snad jedině kdybych vyměnil CD30 za něco vyššího


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 07 srp 2019, 19:22 
Offline

Registrován: 06 bře 2016, 20:30
Příspěvky: 4
A ještě jedna věc. Červený vodič na adaptéru radia jsem plánoval napojit na červený vodič zapalovače (je to asi nejbližší), akorát připojený transmitter svítí i přes vypnutý klíček. Znamená to, že bych si nejspíš nepomohl a radio by jelo furt. Jak se dá toto nejšetrněji vyřešit? Kde nejblíž k radiu najdu jištěný vodič, který má signál po zastrčení/pootočení klíčku?[/quote]

Až na tohle přijdeš, tak dej vědět, protože s tím mi taky nikdo zatím neporadil. Zatím mám zapojeno k zapalovači.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz