Ledky do kufru
Ledky do kufru
tak hádam nezakladám novú temu, ale mňa by zaujímalo ohľadom výmeny sulfidky čo je v kufry, náhradou za ledku -biele svetlo
aké su vaše skusenosti, kedže mám info, že to elekt.neakceptuje?
aké su vaše skusenosti, kedže mám info, že to elekt.neakceptuje?
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ledky do kufru
ja mam ledku v kufru a musim rict ze normalni zarovka svitila vice..jinak problem s nicim nemam jako ze by to vyhazovalo nejakou chybu ci neco takoveho
Opel Astra OPC
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslím si, že by tuhle žárovku něco hlídalo. Je jedno co tam nacpeš...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Není jedno co tam nacpeš a už jsem to popisoval tady https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 408#p51408
dakujem za pomoc - power2power2 píše:Není jedno co tam nacpeš a už jsem to popisoval tady https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 408#p51408
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
chiping 74 KW/ 100
Do kufru jedine CAN-BUS, teda Sulfidku odporom, ako aj na predok parkovacky T10 a zadok T10 SPZ 

Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ledky i vpredu v lampicce a kdyz jedu a mam zapnute sterace tak ledka problikne v urcitem intervalu..jinak co se tyce ledek s odporem,slysel jsem uz dost problemu a reseni reklamaci ze ledky dost hrejou a roztavi patici,osobne jsem to i videl..
Opel Astra OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
zmetek to nebyl tech diod bylo vice na reklamaci a divil by ses ale nektere diody umi poradne rozpalit,taky jsem si myslel ze ne ale opak je pravdou..
Opel Astra OPC
Dioda sama o sobě nehřeje vůbec nic, to ten předřazenej odpor (asi nevhodně zvolenej), kterej potřebuje chladič. A jinak k tomu blikání. To způsobuje elektronika auta. Dělá to i při žárovce, akorát se nestihne rozžhavit