autopotahy Vas nazor a skusenosti
Re: autopotahy Vas nazor a skusenosti
planujeme chranit interier..ako otec ratolestii vies o com hovoriim...
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Reklama
Vim, ale na to mi staci "potah" sedacky za ridicem/spolujezdcem a 1x mesicne vyluxovat 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vec vkusu... 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
no to ne, ale nechci bejt za "čunátko" a interiér i exteriér...je tak trochu i naše vizitka. A v autě většinou jezdim ve světlých hadrech...milosh píše:asi tak, to planujete auto na 10 a vice let? aby se pak jeste prodalo s TOP interierem?

(p.s. mimo téma-- dnes jsem si v Oplu vyzvedl Flex organizer lišty i s háčky a malým síťovaným sáčkem. Tak se těším až to tam bude).
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Čau Radovan kolik tě stál Flex organizer lišty i s háčky a malým síťovaným sáčkem taky o něm uvažuji dík .
Když jsem auto koupil, bylo interiér v naprosto parádním stavu, jakoby v něm původní majitel ani nejezdil. Až na 2 detaily - ošoupané kolečko na volantu pro příjem hovorů (to by ještě tolik nevadilo) a ošoupaná kůže na řidičově sedadle. Jakoby v kapse vozil šroubovák. Otázka nyní zní: dá se s tím něco dělat?
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
pagač píše:Čau Radovan kolik tě stál Flex organizer lišty i s háčky a malým síťovaným sáčkem taky o něm uvažuji dík .
Ahoj, nechal jsem v Oplu za vše 3 tisíce.
Jsou to 4 celokovové poměrně masivní lišty s kolejnicemi, 6 do kolejnice nacvakávacích háčků, šroubky, nějaké plíšky, další drobné příslušenství k montáži a stíťový sáček.
p.s. dál jsem si k tomu přidělal/přiobjednal takový plastový kastlík, který se nacvakne do boční lišty a do toho se dá dát, hadr, rukavie na montážp enu, nějaký sprej apod. Pak to nejezdí v kufru sem tam, ale je to napevno. Dám fotky až bude vše v kupě. Od 12.6. co mám Astru, tak jí "dodělávám k obrazu svému". Pak to nafotím. Sand budu umět udělat galerii.

Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
Ten poťah ide dať dole, tak by som skúsil šikovného autočaluníka.Oněgin píše: a ošoupaná kůže na řidičově sedadle. Jakoby v kapse vozil šroubovák. Otázka nyní zní: dá se s tím něco dělat?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
OK, zkusím to. Zatím jsem nezkoumal možnost sundání, ale zítra to vyzkouším.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
slíbené autoptahy navlečeny....