Zatéká pod zadní sedačky a na podlahu pravé zadní sedačky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
jakubino

Re: Zatéká pod zadní sedačky a na podlahu pravé zadní sedačk

Příspěvek od jakubino » 20 zář 2013, 12:01

premyslim, nad tim nejde nic pokazit, nic fotit nebudu, mam spatne kable u svetla, nic nepokazis, v nejspodnejsim bode toho plastoveho krytu vyvrtas diru aby voda vytekala,.. na pohodu, zvladnes :)

ale mas pravdu, ze se zvlhcuje ta tesnici "pena".. zas divne, dela, nebo delalo, mi to jen u praveho..

kontakty u zarovek mam uplne total zkorodovane, kdyby se delaly nejake pekne zadni svetla, reknu tuningove, nejake nevsedni, ohlizel bych se.. pac se bojim, ze to jednou prijde a svetla vypovi sluzbu, no uvidime

hodne zdaru pri vylepseni a zbaveni se problemu, cao JKBN
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Reklama

dogee

Příspěvek od dogee » 23 zář 2013, 15:05

zdar, dírky jsem vyvrtal, takovej tuning zvládnu :) mě taky zateklo přez pravé zadní světlo, asi chyba v Matrixu...

udělal jsem ještě díry nahoře do žeber toho krytu, co se musí odšroubovat 3mi šrouby, aby se člověk dostal k žárovkám (díry nevedou dovnitř do světla), aby špinavá voda nestála nahoře za pěnou ale odtíkala doboku pryč

teď už jenom auto dovysušit a bude to snad OK...

dogee

Příspěvek od dogee » 26 zář 2013, 10:35

chlapi, pomůžete mi jak "demontovat" tapec/koberec který mi navlhnul? prostě ten co má zadní cestující vpravo pod nohama?

lze to jednoduše vytáhnout, nebo se musí demontovat nějaký plasty?

díky

hazmec

Příspěvek od hazmec » 26 zář 2013, 13:02

Mám pocit, že koberec je celý díl přes celý auto. Když jsem dodělával vedení k výhřevu sedadel, musel jsem mít komplet sedadla venku, sundat i ty plasty kolem řadičky a mezi sedadly ( teď nevím jak to správně nazvat), boční vnitřní ochranné plasty na obou stranách, pak sem mohl teprv koberec nadzvednout. Tzn. jednoduše to nevyndáš asi budeš muset vyndat i zadní sedačky. Stav se k do Komárova za odborníky, případně oslov Scroolanta o radu ( ten předělává to vytopený OPC) co vše musí ven.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 26 zář 2013, 22:54

Všechno. Koberec je druhá věc, co se po kabeláži dává do interieru.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 27 zář 2013, 09:11

Musis si uvolnit pravou stranu kde to mas zatecene,nadzvednout(pokud to pujde),vytrit hadrou a ja bych to zkusil aspon trochu osusit fenem.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM

Odpovědět

TOPlist