Nemáte někdo tenhle držák na telefon?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
smileboy
Kontaktovat uživatele:

Nemáte někdo tenhle držák na telefon?

Příspěvek od smileboy » 07 bře 2012, 09:20

Zdravim, shánim držák do auta na svůj telefon, ale nechci hoi dávat na sklo, lepší varianta se mi zdá do větráku. Našel jsem tenhle http://www.ebay.com/itm/Car-Air-Vent-Mo ... 336ea9e6bd, ten by mi vyhovoval, ale chci se zeptat, ještě než ho objednám, jestli ho někdo nemáte (myslim s tim samym úchytem) a pokud ano, jestli tam nějak kloudně sedí, popř. jestli to tam něčemu nevadí. Díky!
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

Reklama

jour
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemáte někdo tenhle držák na telefon?

Příspěvek od jour » 07 bře 2012, 10:20

Ja mam drziak telefonu na sklo a mam ho uchyteny pri lavom stlpiku, aby mi nezavadzal vo vyhlade. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze ked som mal v mriezke ambipur, dost mi to vadilo. Mriezka je tym padom nepouzitelna a ta vec tam vzdy na nerovnostiach poskakuje a bucha o plast. Takze neviem ako to moze byt s telefonom, ktory je tazsi, mozno to drzi lepsie, ale viac namahas mriezku.

Skus porozmyslat nad drziakom na sklo, napr takyto: http://www.cesky-mobil.cz/haicom-drzak- ... -5685.html Ja mam na nokiu univerzalny drziak s tzv. husacim krkom, ale uz taky nechcem, lebo tym ze ma dlhy krk tak to pruzi, cize si chcem kupit presne nieco take bez krku, len prisavka a klb.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

Kesi

Příspěvek od Kesi » 08 bře 2012, 19:31

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 08 bře 2012, 19:58

Ja sem teď objednal přes eBay...pro tebe třeba tohle :arrow: http://www.ebay.com/itm/New-Car-Mount-H ... 660wt_1139 i s dopravou to jde, ne ? ;)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

power2

Příspěvek od power2 » 08 bře 2012, 21:18

kupte si UHP s BT a kam dat telefon bude minulostí ;)

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 08 bře 2012, 21:40

Je to dobré i pro on-board cameru a pro Navi (ikdyž mám v autě) a podobně... Včera jsem to objednal pro svoji HD2. Za 56Kč i s dopravou, tak jsem zvědav, kdy to dorazí.. :D
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

smileboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smileboy » 10 bře 2012, 01:34

Nakonec jsem taky na svem HTC objevil moznost On Board Cam, takze pada varianta pripevneni na mrizku. Brodit sice dela pekny veci, ale taky jsou kurevsky mastny. Nakonec objednam asi ten drzak, jak psal Frydex. Jinak co se doby dodani z Hongkongu tyce, muzu poskytnout par zkusenosti - vetsinou to trva tak 3 tydny, ale ted uz na jeden blbej kablik cekam 5 tejdnu a nic. Je pravda, ze kdyz na ty veci clovek nechvata, je ebay z honkongu idealni varianta, levny, bez postovnyho a vesmes kvalitni veci.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

Odpovědět