vnější zrcátko - kryt

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Honza B

vnější zrcátko - kryt

Příspěvek od Honza B » 27 kvě 2013, 10:40

Ahoj, měl bych dotaz: ve městě mi nějakej dobrák "nějakým záhadným způsobem" odklopil věnjší lakovaný kryt levého zpětného zrcátka (astra H caravan). Netušíte, jak to vrátit zpátky? Ten kryt drží všude, jen takový zoubek tvaru "U" v přední části čučí venku. Ale kryt nejde vychýlit natolik, abych ten zoubek vrátil do té zbývající černé části zrcátka...můžu poprosit o radu? Moc Díky

Reklama

jakubino

Re: vnější zrcátko - kryt

Příspěvek od jakubino » 27 kvě 2013, 11:01

no normalne to tam zase nacvaknes, nic sloziteho 8-) musis zkusit odcvaknout treba i dalsi cast k tomu, aby si mohl nacvaknout cely kryt, a prave v tom miste, kde ti to couha ven.. to zvladnes, jen se s tim trosku potrapis 8-)
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Honza B

Příspěvek od Honza B » 27 kvě 2013, 11:03

a jak se odcvakává kryt? Mám mít např. sklopené to zrcátko? Odcvakává se bez sklíčka zevnitř apod?
Nerad bych něco ulomil.

jakubino

Příspěvek od jakubino » 27 kvě 2013, 11:19

nee, nemusis sklapet ani delat neco se samotnym sklem - zrcatkem, jenom to pomalu a opatrne odcvaknes tam, kde je to pricvakle a postupne pomalu to zase nacvaknes vsude tam, kam to nacvakle ma byt, nevidel bych v tom problem, chce to opatrne zkusit a nemas co pokazit 8-)

Honza B

Příspěvek od Honza B » 31 kvě 2013, 09:37

Přidám ještě fotku....nějak mi to "jemně" nejde a zatím otálím použít větší sílu...
Přílohy
DSC_0488.jpg

jakubino

Příspěvek od jakubino » 31 kvě 2013, 13:56

jo, zacni od konce zrcatka, pomalu a lehce "odloupni" kryt a pokracuj az k mistu, kde ti to vyskocilo
tam to zacvakni a postupuj zase smerem ke konci krytu, neni to veda nic hrozneho, chce to trosku sily ale s citem, abys nepolamal ty plastove ocka a kryt ti pak nesedl tak jak ma, to zvladnes 8-)

Honza B

Příspěvek od Honza B » 20 čer 2013, 11:03

Ahoj diky za radu, asi jsem moc opatrnej,
když se snažím zvednout ten kryt od konce (čili na fotce vpravo), tak ho zvednu tak o 3mm,
a pak se vrací zpět, jako by to drželo ještě na něčem. I v manuálu píšou, že je to jen pár úchytovejch bodů, ale fakt to nejde. Šroubovákem do toho nechci, to bych poničil plast, nebo je ještě nějaký grif
na to, jak vyháknout ty spodní zobáčky? (nadzvednout kryt, vsunout šroubovák a háček vysadit?)

Moc díky, jak vidíš, zatím jsem se vůbec neposunul...jsem to ale *

Odpovědět

TOPlist