Priprava na zimu.
Re: Priprava na zimu.
Ja se na zimu pripravuju v podstate stejne, akorat s tim rozdilem ze jen obuju zimaky a nekdy az kdyz zacne mrznout naleju do ostrikovace nejakou tu nemrznouci smes 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Tak to ja uz mam v obou autech nemrznouci smesi
zrovna predevcirem sem to tam daval
jinak sterace menim az po zime protoze vetsinou je mam pres zimu dobry a az po ni zacnou odchazet...
31. rijna prezuju na zimaky nastesti u obou aut dve sady pneu i s diskama takze jen prehodit a bude snad do dubna klid

31. rijna prezuju na zimaky nastesti u obou aut dve sady pneu i s diskama takze jen prehodit a bude snad do dubna klid

Naposledy upravil(a) vencator dne 14 říj 2011, 10:30, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Georgeisin
Já si na zimu koupím novej kabát a zimní boty (přečtu si nějaký Baťa test), když budu mít rýmu, tak si dutiny vystříkám kapkama do nosu, no a jako nemrznoucí kapalinu nepoužívám no name, ale Jelínka.
Snad jsem to téma pochopil dobře

Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Georgeisin píše:Já si na zimu koupím novej kabát a zimní boty (přečtu si nějaký Baťa test), když budu mít rýmu, tak si dutiny vystříkám kapkama do nosu, no a jako nemrznoucí kapalinu nepoužívám no name, ale Jelínka.

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
super to nas toho moc neceka.. 
a tu nemrznouci kap. lit i do chladice ???

a tu nemrznouci kap. lit i do chladice ???
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Měl jsem kdysi jeden ten plastovej trojúhelníček na škrábání skel a škrábal luxusně, jenž byl můj první a ještě jsem nevěděl že "líp už to nejde", koupil jsem si takovou pěknou škrabku kdesi a tuhle jsem vyhodil. Škrábala ale naprd, tak jsem koupil další a další, zkusil jsem zase trojúhelníček, ale ten už tak dobře neškrábál... Máte toto nějak vychytané? Používáte obyč nebo jste někde narazili na nějakej luxusně škrábající 

Tak to jsme na tom stejně,taky bych uvítal nějakej tip na dobrou škrabku
Už se mě i stalo,že jsem na ni zapoměl a jednoho rána škrábal cédéčkem 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw