Atomové Háčko :) 1,9 110KW
Atomové Háčko :) 1,9 110KW
Hlasim se do klubu
Az se tu naucim trosku orientovat tak sem neco hodim foto atd.
Zatim chci hltat informace at vim co mam doma za mazlika
Opel Astra Caravan 1,9 CDTI 110KW 16v Z19DTH r.v. 2009
Do budoucna bych chtel Chip Auto mam na denni jezdeni do prace jezdim na spotrebu ,ale obcas tomu slapnu poradne na krk Mam DPF ale stve me rad bych ho dal pryc , ale bojim se nasledku hlavne EMISI casem jim daji urcite lepsi masiny
Pak asi bych chtel zaslepit EGR ( na minulem aute jsem mel kit od DISELPOWER Pipe kit ) cca 4 roky a parada zadny problem http://race.dieselpower.cz/Produkty/egr-pipe-kit.php
Koupeno pri 135 000 KM Ted 140 000KM
Vcera jsem si sam menil Olej ORIGO 5W-30 + filtr, vzduch filtr , kabinovy a jeste mam naftovy ale tam jeste musim zjistit jak na nej jak drzi hadice k filtru abych je neznicil .....
A za 10 000 KM ( ve 150 000 Se delaji že ??? ) me cekaji rozvody a asi i vodni pumpu!?!? at to je komplet
Mam dotaz - jak dlouho mi vydrzi vstriky ?? nebo ceho se mam bat ??
Tak to asi do uvodu vse
REGISTRAČNÍ ČÍSLO: OD-MX 131 Datum výroby: 20081209 Značka: Opel Vauxhall VIN: W0L0AHL3592053174 Kód modelu: 0TN35 Kód balení: LF62
W0L:General Motors
0:VOZIDLO BEZ ZVLDÁSTNÍ ÚPRAVY
A:Astra Platform
H:2004 Platform Generation
L35:Estate
9:2009
2:Bochum
053174:SERIAL NUMBER
18X = BARVA ČALOUNĚNÍ SEDADLA TMAVĚ UHLOVÁ 2AU = VNĚJŠÍ BARVA,VIĎ SEZNAM BAREV V ÚVODĚ KATALOGU MODELŮ 2J1 = KOBEREC,VNITŘNÍ PODLAHA,STANDARDNÍ 80I = VNITŘEK-ČERNÝ 80Y = LEM OPLECHOVÁNÍ DVEŘÍ,ČERNÝ A33 = ELEKTRICKY ŘÍZENÉ OKNA,ZADNÍ A51 = PŘEDNÍ PROHLOUBENÉ SEDADLO A53 = PŘEDNÍ SEDADLO,SPOLUJEZDEC,6CESTNÝ RUČNÍ A88 = OPĚRKA HLAVY,PŘEDNÍ SEDADLO,AKTIVNÍ AH4 = PŘEDNÍ SEDADLO,POHON,6-CESTNÝ RUČNÍ AHA = S NASTAVITELNOU OPĚROU BEDERNÍ PÁTEŘE AHB = S NASTAVITELNOU OPĚROU BEDERNÍ PÁTEŘE AJ0 = OPĚRKA HLAVY,ZADNÍ,TEXTIL,DVA AJT = PRO PŘÍPRAVU K MONTÁŽI BEZPEČNOSTNÍ SÍTĚ AP9 = SÍŹ NÁKLADOVÉHO PROSTORU AY0 = VZDUCHOVÝ POLŠTÁŘ,STŘECHA,PŘEDNÍ AY5 = OPĚRKA HLAVY,ZADNÍ,TEXTIL,STŘED B75 = KRYT PROSTORU PRO ZAVAZADLA ÚPLNÝ B86 = LIŠTA STRANA KAROSÉRIE BAREVNÁ BNS = LIŠTA KRYCÍ DVEŘE VNITŘEK,SATÉNOVÁ STONE BPI = LIŠTA PŘÍSTROJOVÉ DESKY,SATÉNOVÁ STONE C68 = PRO ELEKTRONICKOU KLIMATIZACI C95 = SVÍTILNA,ÚPLNÁ,STROPNÍ,S DVOJITOU ČTECÍ LAMPIČKOU CE1 = STÍRAČ,PŘEDNÍ,IMPULSOVÝ SYSTÉM CE4 = OSTŘIKOVAČ SVĚTLOMETU CT3 = PRO NĚMECKO CT3 D75 = KLIKA ÚPLNÁ VNĚJŠÍ DD8 = PRO VNITŘNÍ ZRCÁTKO CITLIVÉ NA SVĚTLO DDH = ZRCADLO,ELEKTRICKÉ A VYTÁPĚNÉ,PRAVÉ,LEVÉ DDI = ZRCÁTKO,SESTAVA DH6 = STÍNÍTKO PROTI SLUNCI,S OSVĚTLENÝM ZRCADLEM,PRAVÉ,LEVÉ DP6 = TĚLESO DT4 = POPELNÍK A ZAPALOVAČ CIGARET (KUŘÁCKÁ VÝBAVA) DVA = SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ,ČERNÝ,ČERNÉ KRUHY SE STŘÍBRNOU HORNÍ ČÁSTÍ E4Q = ENJOY E94 = KRYT ECA = KLÍČ FE4 = SYSTÉM PRO SPECIÁLNÍ JÍZDU A JÍZDNÍ VLASTNOSTI (IDS+) FTS = KOLÉBKA PRO MOBILNÍ TELEFON FX3 = PROGRAM ELEKTRONICKÉ STABILITY FXB = POMĚR NÁPRAVY 3.65 G62 = 5 ŠROUB UPEVNĚNÍ KOLA JL9 = ABS K13 = POUŽÍVÁ SE S FILTREM PEVNÝM ČÁSTIC VE VÝFUKOVÉM SYSTÉMU K34 = REGULÁTOR RYCHLOSTI K60 = ALTERNÁTOR,100AMP KB5 = ASISTENT ROZJEZDU DO KOPCE KCL = TRUBKA TOPENÍ,ZADNÍ SPOLUJEZDEC 2.POLOHA LHD = ŘÍZENÍ LEVÉ LRD = VZNĚTOVÝ MOTOR Z19DTH MM3 = POUŽITO SPOLU S RUČNÍ PŘEVODOVKOU MZ4 = PŘEVODOVKA S RUČNÍM ŘAZENÍM M32 (WR) N34 = VOLANT ÚPLNÝ TROJPŘÍČKOVÝ S KOŽENÝM POTAHEM N65 = PNEUMATIKA,NÁHRADNÍ,ÚSPORA PROSTORU NC0 = ZAŘÍZENÍ,EVROPSKÁ UNIE NR1 = PRO REDUKOVANOU DRÁHU HŘEBENOVÉ TYČE NT4 = EMISE,EEC 05 OBM OHA = MÍSTNÍ GM Z EUROPE OHA QGT = PNEUMATIKY,225/45 R 17-91V QL7 = KOLO,VOZOVKA,HLINÍK,10 PŘÍČEK,7JX17 T2Q = REFLEKTORY,AUTOMATICKÉ ZAPÍNÁNÍ/VYPÍNÁNÍ T96 = SVĚTLO DO MLHY PŘEDNÍ T9M = ČALOUNĚNÍ ELBA T9P = DEKORACE TMAVÁ,TĚLESO SVĚTLOMETU TGR TM7 = BATERIE,60AH TPV = MŘÍŽKA CHLADIČE,ČERNÁ,S CHROMOVANOU TYČÍ TR0 = OSVĚTLENÍ VNITŘNÍHO PROSTORU,STŘEŠNÍ,ZADNÍ,KOMFORTNÍ A DVOJITÉ ČTECÍ TRP = RÁMEČEK,RADIOPŘIJÍMAČ TSP = SVÍTILNA,ÚPLNÁ,VNITŘNÍ VLASTNÍ TSQ = OSVĚTLENÍ INTERIÉRU DELUXE TT2 = SVĚTLOMETY SMĚROVÉ,VYSOKÁ INTENZITA VÝBOJKA,TLUMENÉ XENONOVÉ,DÁLKOVÉ XENONOVÉ/HALOGENOVÉ TTX = PRO POMOCNÝ KONEKTOR RÁDIA U3A U55 U66 = REPRODUKTOR,7 U68 = INFORMAČNÍ POČÍTAČ UAG = GRAFICKÁ INFORMACE - JEDNOBAREVNÁ UCH = RÁDIO AM/FM STEREO,HLEDÁNÍ,CD,ETR,TLUMENÍ,MP3 UD7 = ČIDLO PARKOVACÍHO SYSTÉMU UJ3 UJ9 = INDIKÁTOR PODHUŠTĚNÍ PNEUMATIKY UJC = SPÍNAČ SPORTOVNÍ REŽIM UWA = PŘÍPRAVA PRO MOBILNÍ TELEFON,S OVLÁDÁNÍM HLASEM A SYSTÉMEM BLUETOOTH V2T = NOSIČ,ZAVAZADEL,STŘEŠNÍ,S PRÁŠKOVOU ÚPRAVOU V3D = NOSIČ ZAVAZADEL VOLNÝ STŘEŠNÍ,ČERNÝ VG9 = OCHRANNÍ VOSK VJU = STŘEDOVÝ PŘÍSTROJ NA PANELU,SATÉNOVÁ STONE VNF = ODPOJOVAČ BATERIE W1Y = PRO OVLÁDÁNÍ RADIOPŘIJÍMAČE NA VOLANTU W4Y WBE = VYBAVENÍ PŘIJÍMACÍHO ZAŘÍZENÍ,RÁDIO WFR = TEXTILNÍ ČALOUNĚNÍ,TWIST/ELBA XA3 = OPEL XG3 = PRO NĚMECKO XJ2 = NIŽŠÍ SPORTOVNÍ PODVOZEK Y67 = POŽADUJE PŘI OSAZENÉM SERVISNÍM DISPLEJI Z0F = PRO NĚMECKO Z1F = SENZOR,OVLÁDACÍ SYSTÉM,LEVÝ ZQ8 = UŽITO SPOLU SE SPORTOVNÍM PODVOZKEM
Naposledy upravil(a) Atom dne 23 čer 2012, 13:39, celkem upraveno 1 x.
Astra Caravan 1.9 CDTI Z19DTH.
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
- Reklama
Re: Atomové Háčko :) 1,9 110KW
Zdravím tě a vítám tě,
moc se mi líbí tvoje auto. Kola jsou parádní, co je to za rozměr, 17"? Ať slouží
moc se mi líbí tvoje auto. Kola jsou parádní, co je to za rozměr, 17"? Ať slouží
vitam ta.paradna kocka!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Nerez- Ano jsou to 17" ORIGINAL 225/45 r17
mam tam IDS+ takze = tlacitko SPORT = tlumice a rizeni propojene
Po stlaceni SPORT pedal reaguje UZASNE podvozek na kombajn taky docela drzi takze SPOKOJENOST
mam tam IDS+ takze = tlacitko SPORT = tlumice a rizeni propojene
Po stlaceni SPORT pedal reaguje UZASNE podvozek na kombajn taky docela drzi takze SPOKOJENOST
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Ty kola se mi moc líbí, ale 17" a 225 šířka je moc na můj motůrek
Nerez píše:Ty kola se mi moc líbí, ale 17" a 225 šířka je moc na můj motůrek
Me se zase libi tva kombinace
Mas vkus
Dlouhodoba 6,5L/Km
Dlouhodoba 6,5L/Km
Vitej novy kolego, auto mas pekny, kola super, barva nema chybu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec. Pěkný povoz... víc to nafoť, hlavně taky interiér. Kola pěkné, trochu se podobají těm mýojim..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."