Ahoj,
dnes se mi objevila chyba s brzdovým spínače. Ze začátku brzdová světla normálně svítí, poté se objeví chyba a světla již nejdou. V OP-COMu vidím sepnutí a rozepnutí jednoho kontaktu brzdy. Druhý je stále rozepnutý. Nejde mi tudíž ani zapnout tempomat. Kde může být problém? Po vymzání chyby světla fungují normálně, poté opět chyba a opět nejdou.
Astra H 1,8 (Z18XE) 2006
Brzdový spínač
Brzdový spínač
Astra H - OPC line, Z18XE
- Reklama
Re: Brzdový spínač
Spínač brzdových světel je dvoupólový, jeden kontakt je pracovní (spíná se po sešlápnutí pedálu brzdy, signál rozsvícení brzdového světla) a druhý kontakt je klidový (rozpíná se po sešlápnutí pedálu brzdy, signál ABS na ECU motoru). Vyměnit brzdový spínač. Katalogové číslo: GM 55701395 (Opel 62 40 462). Viz příklad: https://autodilos.cz/vyhledavani?search=6240462davos000 píše:Ahoj,dnes se mi objevila chyba s brzdovým spínače. Ze začátku brzdová světla normálně svítí, poté se objeví chyba a světla již nejdou. V OP-COMu vidím sepnutí a rozepnutí jednoho kontaktu brzdy. Druhý je stále rozepnutý. Nejde mi tudíž ani zapnout tempomat. Kde může být problém? Po vymzání chyby světla fungují normálně, poté opět chyba a opět nejdou. Astra H 1,8 (Z18XE) 2006
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Re: Brzdový spínač
Děkuji za odpověď. Jen mě zaráží, že nějakou chvíli brzdová světla svítí, a poté již ne. Nějaká funkce ŘJ?
Astra H - OPC line, Z18XE