Predné hmlovky a zadný stierač
Predné hmlovky a zadný stierač
Nazdar opláci. Potrebujem poradiť z mojou astrou h 1.7 cdti. Zo dňa na deň mi prestali ísť predné hmlovky a zadný stierač. Pozeral som elektriku a žiarovky sú ok, poistky ok, relátka ok. Na prístrojovke mi zapnuté hmlovky signalizuje a aj stierač sa javí ako keby fungoval ale nejde, motorček je v poriadku, skúšal som ho. Auto nemá REC ale vzadu nejaké relé a poistky sú, skontrolované a všetko je v poriadku. Máme doma ešte jednu astru bez REC, a keď zapnem na nej hmlovky tak vzadu cuká relé, a na stierač tiež. Na mojej to nerobí, ale chyba v relé nie je, skúšal som ich zameniť. Vyzerá to tak ako by nešiel dozadu nejaký budiaci signál alebo čo. Už si z tým neviem dať rady.. Nevedeli by ste mi niečo poradiť? Ďakujem všetkým
- Reklama
Re: Predné hmlovky a zadný stierač
Tak vyriešil som to.. chyba je V budíkoch
Ako si zistil prosim ta ze chyba je v budikoch?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Aka bola chyba v budikoch? Hmm,aj mne sa to stalo,az nato ze mne hmlovky sli ale nesiel stierac ,teraz uz ani hmlovky nejdu.najprv sa zistilo ze boli vypnute v jednotje (wtf?) A teraz nejdu vobec,chyba v budikoch? Pritahnute za vlasy lol
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007