Vyklápěcí klíč, chybí přítlačná planžetka u ploché baterie
Vyklápěcí klíč, chybí přítlačná planžetka u ploché baterie
Dobrý den, koupil jsem nedávno Opel astru H. Dostal jsem k ní dva klíče. Jeden funkční nevýklopný. A druhý je vyklápěcí nefunkční. Zkusil jsem ho rozdělat a zjistil jsem, že chybí plochá baterie, tak jsem ji koupil, klíč nefungoval. Z obrázku na internetu jsem zjistil, že mě v něm chybí ještě malá planžetka, taková pružinka, která obepíná baterii. Neporadí někdo kde ji koupit, případně na internetu se prodávají náhradní klíče, ale nevím zda mají uvnitř tu pružinku, v případě že ano přehodil bych celý vnitřek do něj.
- Reklama
Re: Vyklápěcí klíč, chybí přítlačná planžetka u ploché bater
možná by šlo použít kontaktní plíšek z toho pevného ovládání, pokud ho nebudeš používat, dobastlit to asi nepůjde.
Univerzální planžetu by mohli mít všude, kde dělají autoklíče a třeba to bude pasovat. Není třeba kupovat všechno na netu
Univerzální planžetu by mohli mít všude, kde dělají autoklíče a třeba to bude pasovat. Není třeba kupovat všechno na netu

Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
zkusím se tedy zeptat někde, kde dělají autoklíče. Případně ještě zkusím rozdělat ten pevnej klíč, jestli tam není něco stejného.
On ten výklopný klíček je poškozený, vyklápění nefunguje, proto by se mě hodilo celý nový pouzdro s planžetkou, zbytek bych tam přendal.
On ten výklopný klíček je poškozený, vyklápění nefunguje, proto by se mě hodilo celý nový pouzdro s planžetkou, zbytek bych tam přendal.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Tam mu chyba zrejme ten bocny pliesok co je priletovany na plosak. Tam jedine priletovat nieco podobne z nejakeho ineho zariadenia na baterie CR2032. Mozno by to slo zbastlit. Problem moze byt ze ten pliesok by mal byt pruzny, tak to treba nahradit niecim pruznym. Kupa noveho obalu kluca s planzetou v tomto pripade nepomoze.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
Tak jsem zjistil, že sklápěcsklápěcí klíč funguje, ale potrebuji do něj sehnat planetu, viz. foto. Jen nevím kde se poptat.
Zrejme to nezozenies nikde samostatne. Len zobrat a preletovat z nejakeho ineho zairadenia napajaneho tiez bateriou CR2032.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)