Kalibrace senzoru úhlu řízení přes OP-COM china clone
Kalibrace senzoru úhlu řízení přes OP-COM china clone
Ahoj, po výměně volantu se mi rozsvítila kontrolka ESP. Tech 2 napsal, špatnou kalibraci, ale nepodařilo se dostat do CIM přes security kod. Zkusil jsem to přes OP-COM china a sice se tam dostanu i aktivuji jakýsi test, ale bez výsledku... Mám Astru H Caravan ´06 Z19DTH. Dokáže mi někdo poradit? Díky.
- Reklama
Re: Kalibrace senzoru úhlu řízení přes OP-COM china clone
tak problém je odstraněn. o otáčku se mi přetočil kroužek na CIM. Vše vráceno a úspěšně zkalibrováno.
- vojtavojta
V tom pripade se musi spocitat celkove otacky z leva do prava a ustavit v prostredku.Taky jsem to kdysi resil.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- vojtavojta
Jak to ze jeden ma jeden vodic a druhy ma dva???
OP-COM
OP-COM
Pouzij "HLEDAT"
jiz se to tady resilo 

Rozdil je v patrone airbagu. Jednostupnovy - streli jen cela naloz, nebo dvoustupnovy - streli bud jedna vetsi naloz nebo obe najednou pro tvrdsi polstar pri vetsim narazu.
- vojtavojta
Dival jsem se a prd nasel,proto jsem se ptal. DikySkrolant píše:Pouzij "HLEDAT"jiz se to tady resilo

OP-COM
OP-COM
Po demontáži modulu CIM a jeho zpětném namontování (https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =14&t=8058) se potýkám s nemožností kalibrace senzoru úhlu řízení. Při rozebraném modulu CIM samotný kroužek zřejmě nejde pootočit, protože 3 montážní otvory mají nepravidelné rozteče a jdou usadit pouze v jedné poloze. Při montáži volantu jsem měl kroužek ve střední poloze (šel otočit cca dvě a půl otáčky doleva a dvě a půl otáčky doprava). Toto nastavení jsem opakovaně kontroloval. Přesto mi to hlásí chybu a nedaří se mi to kalibrovat s použitím OP-COM china clone. Nemáte někdo přesný postup kalibrace?
Opel Astra H 1.9 cdti