Zatéká pod zadní sedačky a na podlahu pravé zadní sedačky
Zatéká pod zadní sedačky a na podlahu pravé zadní sedačky
Zdar chlapi,
nikdy dřív se mi to nestalo, ale od víkendu už jsem měl v autě 2x bazének na podlaze u pravého ZADNÍHO spolujezdce + vodu pod zadníma sedačkama a trochu na podlaze kufru.
Kurnik, nevíte někdo co s tím?
nikdy dřív se mi to nestalo, ale od víkendu už jsem měl v autě 2x bazének na podlaze u pravého ZADNÍHO spolujezdce + vodu pod zadníma sedačkama a trochu na podlaze kufru.
Kurnik, nevíte někdo co s tím?
- Reklama
Re: Zatéká pod zadní sedačky a na podlahu pravé zadní sedačk
V kufru i pod nohama spolujezdce? To Ti chybí kus střechy, ne? Vůbec mě nenapadá, kudy by to zateklo na obě místa. Těsnění kolem dvěří a okna jsi kontroloval? Na stropě žádný mapy nejsou?
...ten strop jsem musel jít hned zkontrolovat, to by bylo hustý kdyby teklo střechou, ale ne...
nechápu co se děje, těsnění kolem dveří vypadá OK, není poškozený a hlavně jsem s tím neměl dřív problém a od víkendu už druhý bazének
taky jsem si všimnul, že v pravém zadním světle byl také bazének, mohlo by přez zadní světlo natéct přez zadní sedačky až na podlahu?
nechápu co se děje, těsnění kolem dveří vypadá OK, není poškozený a hlavně jsem s tím neměl dřív problém a od víkendu už druhý bazének

taky jsem si všimnul, že v pravém zadním světle byl také bazének, mohlo by přez zadní světlo natéct přez zadní sedačky až na podlahu?
No teoreticky pod plastama ano. Zkontroluj ještě těsnění kolem pátých dveří a kdyžtak koukni pod plast "C" sloupku, jestli nebude vidět cestička po vodě. Občas rupne hadička k ostřikovači zadního okna, ale to bys poznal a hlavně by to nebyla taková louže.....
Nehrabal se Ti někdo v PZ dveřích?? Já měl u Áčkový Zafiry poškozenou tu ochrannou folii po tapecem a po každé myčce vodu na prahu..
tak jsem zkusil oddělat a znovu nasadit těsnění zadních dveří (to, co je na autě a ne na rámu dveří) a po včerejším dešti mi do auta nezateklo...
zkoušel jsem i polévat auto hadicí a nic, tak nevím, možná jen špatná karma...
zkoušel jsem i polévat auto hadicí a nic, tak nevím, možná jen špatná karma...
začínám být úřesvědčený, že mi do auta zateklo pravým zadním světlem! asi to pěnový těsnění je špatný...
jednak mi v pravým zadním světle stála voda (už jsem to vylil) a plechy uvnitř auta byly taky vlhký...
kurnik, jak to zatěsnit / vyměnit to pěnové těsnění?
jednak mi v pravým zadním světle stála voda (už jsem to vylil) a plechy uvnitř auta byly taky vlhký...
kurnik, jak to zatěsnit / vyměnit to pěnové těsnění?
vyvrtals dirku do plastu ve svetle?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
zatím ne, ale včera jsem tuto variantu na fóru objevil a o víkendu zkusím vyvrtat
ja bych ti to i vyfotil, kde sem vrtal, od te doby je pokoj od stojici vody v lampach, plus zatmaveni transparent cernym sprejem
a je po problemu.. ale divne, ze problem s mlzenim a stavajici vodou sem mel pouze u praveho zadniho

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW