Dobrý den,
na své astře mi donedávna fungovalo otevírání oken klíčem a plné otevření oken krátkým podržením ovladače okna ve dveřích. To nyní nejde. Můžete mi poradit, kde by mohla být závada?
Díky Petr
Automatické otevírání oken
- Reklama
Re: Automatické otevírání oken
Zkoušel si klasiku odpojení baterky na pár minut?
Asi si odpojil baterku. Je třeba znovu nastavit dojezdy na všech oknech. Spusť okno zcela dolů a chvíli podrž stlačené tlačítko, stejně tak úplně zavři okno a chvíli drž tlačítko ( cca 2-3s)po zavření. Po tomto nastavení by ti to zas mělo chodit.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
-
Baterku jsem neodpojoval. Nastavil jsem dojezdy, okna začala na ovládání ve dveřích reagovat, ale na klíč ne. Zkusil jsem tedy odpojit baterku a cca po 2 minutách jsem ji znovu připojil. Opět nastavil dojezdy, ale výsledek je stejný, ovladač ve dveřích ANO, klíč NE.
Díky za rady a kdyby někdo věděl jak dál, budu ještě radši.
Díky za rady a kdyby někdo věděl jak dál, budu ještě radši.

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podíval bych se přes diag. jestli je to vůbec povolené v RECu. Elektronika je svině..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

- vojtavojta
Je divne ze mu to fungovalo a ted nechce.Pri ustaveni dojezdu musis pridrzet ovladac ve dverich tak dlouho az uslysis ve dverich,takove tuknuti,a to dolu a na vrchu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
-
Zkusím diagnostiku. Ťuknutí jsem slyšel. Jak jsem psal, po nastavení funguje ovládání ze dveří. Jen klíč pořád ne. Mám takovou teorii, nedávno mi odešla žárovka ve světlometu, auto mám 2 roky a tuto jedinou žárovku jsem měnil už po čtvrté. Všiml jsem si, že konektor žárovky byl opálený (asi špatný kontakt). To mohlo vyvolat nějaký reset v elektronice, případně odpálení elektroniky. Jsou jednotlivé části (ovládání oken atd.) oddělené jako moduly nebo je to všechno nabastelné v jednom HW?