Automatické otevírání oken

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
petrkuklik

Automatické otevírání oken

Příspěvek od petrkuklik »

Dobrý den,
na své astře mi donedávna fungovalo otevírání oken klíčem a plné otevření oken krátkým podržením ovladače okna ve dveřích. To nyní nejde. Můžete mi poradit, kde by mohla být závada?

Díky Petr
Reklama

power2

Re: Automatické otevírání oken

Příspěvek od power2 »

Zkoušel si klasiku odpojení baterky na pár minut?
hazmec

Příspěvek od hazmec »

Asi si odpojil baterku. Je třeba znovu nastavit dojezdy na všech oknech. Spusť okno zcela dolů a chvíli podrž stlačené tlačítko, stejně tak úplně zavři okno a chvíli drž tlačítko ( cca 2-3s)po zavření. Po tomto nastavení by ti to zas mělo chodit.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
petrkuklik

Baterku jsem neodpojoval. Nastavil jsem dojezdy, okna začala na ovládání ve dveřích reagovat, ale na klíč ne. Zkusil jsem tedy odpojit baterku a cca po 2 minutách jsem ji znovu připojil. Opět nastavil dojezdy, ale výsledek je stejný, ovladač ve dveřích ANO, klíč NE.

Díky za rady a kdyby někdo věděl jak dál, budu ještě radši. :)
Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Podíval bych se přes diag. jestli je to vůbec povolené v RECu. Elektronika je svině..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek
vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta »

Je divne ze mu to fungovalo a ted nechce.Pri ustaveni dojezdu musis pridrzet ovladac ve dverich tak dlouho az uslysis ve dverich,takove tuknuti,a to dolu a na vrchu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
petrkuklik

Zkusím diagnostiku. Ťuknutí jsem slyšel. Jak jsem psal, po nastavení funguje ovládání ze dveří. Jen klíč pořád ne. Mám takovou teorii, nedávno mi odešla žárovka ve světlometu, auto mám 2 roky a tuto jedinou žárovku jsem měnil už po čtvrté. Všiml jsem si, že konektor žárovky byl opálený (asi špatný kontakt). To mohlo vyvolat nějaký reset v elektronice, případně odpálení elektroniky. Jsou jednotlivé části (ovládání oken atd.) oddělené jako moduly nebo je to všechno nabastelné v jednom HW?
Odpovědět