chci jen rozproudit debatu a zjistit jak se kdo zbavujete namrzlého sněhu v blatnících. Jestli na to máte nějakej recept
zmrzlý sníh - blatníky
zmrzlý sníh - blatníky
Zdravím,
chci jen rozproudit debatu a zjistit jak se kdo zbavujete namrzlého sněhu v blatnících. Jestli na to máte nějakej recept
Krom toho, že mám dát auto do vyhřívané garáže
Dnes jsem jel autem do práce a zjistil, že mi v zatáčkách neskutečně dřou kola o tento zmrzlý sníh. 
Raddda
-----------------------------------------
Opel Astra H 1,6, 77KW (r.v. 2006)
- Reklama
Re: zmrzlý sníh - blatníky
Zdar,
ja mel vcera stejny problem, az na to, ze uz jsem drel i pri jizde na rovine. Vzdy kdyz zaparkuji se snazim snih a led dostat ven, ale vse byla kostka ledu. Kazdou zimu jsem vzdy zajel k nekomu do vytapene garaze, abych to vycistil. Vcera mi pomohla posolena dalnice OV->FM. Pak sla vetsina vyskrabnout a kusy ledu odervat (bez vetsiho nasili). Jinak mam kamose co to vystrikava VAPkou s teplou vodou, ale jak moc koser to je, to nevim. Ale povoli mu to.
ja mel vcera stejny problem, az na to, ze uz jsem drel i pri jizde na rovine. Vzdy kdyz zaparkuji se snazim snih a led dostat ven, ale vse byla kostka ledu. Kazdou zimu jsem vzdy zajel k nekomu do vytapene garaze, abych to vycistil. Vcera mi pomohla posolena dalnice OV->FM. Pak sla vetsina vyskrabnout a kusy ledu odervat (bez vetsiho nasili). Jinak mam kamose co to vystrikava VAPkou s teplou vodou, ale jak moc koser to je, to nevim. Ale povoli mu to.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100
- BikerMarius
Tady v jizerkách to mam pořád, občas když dojedu tak rukou poboucham narazniky a něco opadne. A to povolí tak škrabkou na okno se to dá trochu vyčistit. Na felicii se mne to jednou nabalilo tak že kolo nemělo kam pružit.
Kopnu
Ale staci mit kostatko s drevenou rukojeti a tim to dostanes dolu taky, ale nejlepeis reseni je treba podzemni garaz u nakupniho centra kde ti to i za hodku roztaje.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky do toho vždy kopu
ale ted mi to přes noc zamrzlo, že když to okopávám, tak to vypadá, že mi upadne celej blatník
je to jedna velká ledová kostka 
Raddda
Me se kdysi stalo, ze po delsi jizde v marazdu na dalnici me namrzla postupne cca 2cm vrstva ledu zevnitr na discich. Samozrejme to uplne rozhodilo vyvazeni kol a auto se cele klepalo jen co jsem se trochu rozjel.
Musel jsem to nechat rozmrznout v garazi.
Musel jsem to nechat rozmrznout v garazi.
A co trošku teplé vody? může tam něco popraskat? 
Raddda
Hojte .... konecne mi doslo proc je u nas v hypernove narvana podzemni garaz k prasknuti a v obchode nikdo
staci hodka a jde to dolu ....
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
JJ pravda
Ja mam garaz kdyz je venku -10 tak uz tam mam taky -1C + - a tak jsem taky tento tyden vyuzil "teplou" pod obchodakem 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak ještě najít v okolí Mor.Třebové teplou podzemní garáž a je to 
Raddda