chip.....?
chip.....?
tak to by mne zajimalo jestli to funguje, v jednom z komentaru/hodnoceni prodejce/to kupujici vychvaluje ........http://aukro.cz/digitalni-chip-tuning-b ... 51464.html
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
- vojtavojta
Re: chip.....?
Na Allegro toho je a za polovicni cenu.Taky by mne zajimalo jestli to funguje.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
není lepší si nechat udělat CHIP od firmy která se tomu věnuje? Já osobně bych si tohle nedal. To je to samé jako s těma krabičkama na E85. někyd fungují a někdy ne. jenom názor 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Až to někdo zkusíte tak dejte vědět
Chipovat atmosferický benzín,tak to bych chtěl opravdu vidět,co to s tím autem udělá.
Možná by se k tomu mohl vyjádřit muž nejpovolanější - RomanK.

Chipovat atmosferický benzín,tak to bych chtěl opravdu vidět,co to s tím autem udělá.
Možná by se k tomu mohl vyjádřit muž nejpovolanější - RomanK.
Astra H Z16XEP
proč by ne? měl jsem na astře G 1.6 16V 74kw a bez problémuladik99 píše: Chipovat atmosferický benzín,tak to bych chtěl opravdu vidět,co to s tím autem udělá.
ale do toho bych nešel

- vojtavojta
RomanK,to uz urcite cetl,a asi to nestoji za rec
.

Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Zdarec,jenom pro zajímavost,kde jsi si to nechal dělat?Samothe píše:proč by ne? měl jsem na astře G 1.6 16V 74kw a bez problémuladik99 píše: Chipovat atmosferický benzín,tak to bych chtěl opravdu vidět,co to s tím autem udělá.
ale do toho bych nešel
Jaký tam byl nárůst výkonu a co na to spotřeba?
Zatím co jsem četl,tak to nikdo nedoporučuje,tak by mě zajímal názor někoho kdo s tím má praktické zkušenosti.
Díky.
Astra H Z16XEP
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
tezko rict kazdopadne kdyz to tam das a poznas rozdil ve vykonu atd neznamena ze vse je v poradku..hodnotit se muze az delsi dobu co to s motorem udela...
Opel Astra OPC
Obecně se říká, že čipovat motor bez turba nemá cenu, protože nárust výkonu není moc znatelný a je nepřímo úměrný vysoké ceně. Navíc prý většina softwarů pro čip jsou dělány hlavně na turbodiesly.
nechával jsem to dělat přes známost na G fóru i s Frydexem a spol.
nárust výkonu bych viděl tak max do 10 kw max., možná ani to ne a spotřebu jsem měl cca stejnou
nevím jak u háčka 1.6, ale u géčka jsem měl hluchá místa při sešlápnutí plynu
a díky chipu se tyto hluchá místa zaplnila a tah motoru byl cítit hned po sešlápnutí plynu a bylo živější
já jsem byl s chipem spokojen (věděl jsem, že mi to moc nepřidá)
od chipu do prodeje jsem najel cca 60t km a bez problému
nárust výkonu bych viděl tak max do 10 kw max., možná ani to ne a spotřebu jsem měl cca stejnou
nevím jak u háčka 1.6, ale u géčka jsem měl hluchá místa při sešlápnutí plynu
a díky chipu se tyto hluchá místa zaplnila a tah motoru byl cítit hned po sešlápnutí plynu a bylo živější
já jsem byl s chipem spokojen (věděl jsem, že mi to moc nepřidá)
od chipu do prodeje jsem najel cca 60t km a bez problému