K:motor 1,4 16V typ Z14XE 66kW 9ohp - OT
-
K:motor 1,4 16V typ Z14XE 66kW 9ohp - OT
Koupil sem motor od Romank, vychválil ho jako svině motor byl zadřenej tak pozor na tohoto prodejce Já ríkám je to ZLODĚJ !!!!!!!!!!
- Reklama
Re: K. motor 1,4 16V typ Z14XE 66kW 9ohp
co ??

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
...su veci ktorym proste neverim - toto bude jedna z nich
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nevěřím tomu!!tak jak nevěřím tomu co si tady prodával za skládanku

Re: K. motor 1,4 16V POZOR !!!!
1. Kdybych od někoho koupil motor, který je zadřený, tak první co bych udělal by bylo, že bych zvedl telefon, a zavolal bych tomu od koho jsem jej koupil. Nikdo mi nevolal.jirka toledo píše:Koupil sem motor od Romank, vychválil ho jako svině motor byl zadřenej tak pozor na tohoto prodejce Já ríkám je to ZLODĚJ !!!!!!!!!!
2. Než jsem jej prodal, tak jsem před kupujícím zatočil klikou, abych se přesvědčil, že se motor volně točí a má kompresi. Nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by byl motor zadřený. Pravdou je, že jsem musel nejdřiv z vačkové skříně odstranit zbytky prasklého víka ventilů, které bránily protočení vačky.
3. I takové případy se mohou stát, protože ne každý motor z bouračky je možné nastartovat a vyzkoušet zda bez problémů funguje. Ale pokud se něco takového stane nebráním se výměně či vrácení.
4. Bylo by dobré ještě uvést jakým způsobem byl motor zadřený, aby se mohlo posoudit, jakým způsobem k tomu došlo.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Trochu silná slova, tak říkajíc na hraně zákona. Pokud jsi nepostupoval tak, jak píše Roman ohledně reklamace, měl by jsi se omluvit...jirka toledo píše:Koupil sem motor od Romank, vychválil ho jako svině motor byl zadřenej tak pozor na tohoto prodejce Já ríkám je to ZLODĚJ !!!!!!!!!!
Myslím, že je tu spousta lidí, která již měla tu čest Romana poznat, a tvoje bludy nebudou brát vážně.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem rozvinul diskuzi na Géčku ,kde je asi 3500 členů
,na téma RomanK abych jen poukázal na to ,že s Romčou jsou všichni spokojeni a mají jen ty nejlepší zkušenosti. Příspěvky ZDE 

- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ježiši kriste... ty budeš asi dobrej magor co ????jirka toledo píše:Koupil sem motor od Romank, vychválil ho jako svině motor byl zadřenej tak pozor na tohoto prodejce Já ríkám je to ZLODĚJ !!!!!!!!!!

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Toledo když někoho křivě nařkneš a neuvedeš žádná fakta, které Tě vedou k tvému tvrzení tak sem raději nelez
... Pokud vím tak astru H nemáš tak nás prosím ušetří tvých nejapných příspěvků
Co příspěvek to "perla" 

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Od Romana nic nemám, motor jsem sehnal jinde -
, ale jak to tady sleduju už nějakou dobu, tak na Romču bych moc nesahal, je hájenej a šikovnej