Vysoká teplota... Nebo ne?
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Vysoká teplota... Nebo ne?
Ahoj Astráci/Zafiráci, mám takovej dotaz. Minulej tejden jsem jel v zácpě a jen tak ze cviku jsem si zapnul servisní menu, abych se podíval na teplotu vody a dost mě zarazilo, že tam bylo 98°C. No jeli jsme teda fakt pomalu, skoro jsme nejeli, za hodinku jsme urazili asi 10 km (miluju D1), tak mě napadlo, jestli by to mohlo být tím, že ač byl otevřenej termostat, tak ta voda se prostě tolik nechladila, jak jsme nejeli..? Protože když jsem pak sjel z dálnice a pak už opravdu jel, teplota si kolísala pořád tak okolo těch 85 a nebyl problém. Co vy na to?
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
- vojtavojta
Re: Vysoká teplota... Nebo ne?
S toho co vim tak hladici kapalina ma bod varu vys nez 100°,takze 98° je uplne v poho.Ja kdysi mel 103° a taky je to o.k.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ja mam 105 i kolikrát.. Většinou když to ženu po dálnici ve městě se to drží na 90 nebo tak nějak
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Díky za odpovědi, pánové, ale vy máte benzín a vám termostat otvírá pri vyšších teplotách, vaše motory jsou na vyšší teploty stavěné. Opravte mě, jestli kecám blbosti, ale teplota u diselů je nižší.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- vojtavojta
Je to mozna pravda,ale to musi ocenit nekdo s diselem.Ja jsem se nevsiml ze mas vznetovku 

Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám trvale okolo 92-94°, když to tahám v koloně, tak to taky vyleze, ale ventilátor to většinou přes stovku málokdy pustí... Voda ti pod tlakem nazačne vařit ještě ani při 120°, buď v klidu. 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."