Zdravim Vas, chcel by som sa vas opytat na tento problem.
Neviem si dar rady uz, som zufaly z toho.
Nastartujem motor, zaradim prvy stupen a pri otackach nad 2000 mi zacne samovolne auto pridavat, zvysuju sa otacku. Ked zaradim neutral tak otacky mi vyskocia az na MAX cca 6000. Ked zaradim dvojku a otacky klesnu pod 2000, vsetko ok, ale ako nahle prejdu nad 2000 urobit to znova. A takto to robi pri kazdom stupni az po 6. .
Bol som na diagnostike neukazalo mi ziadnu chybu. Bol som v druhom servise, vymenili senzor na palivovom cerpadle, jeden den pohoda a znova sa to vratilo... Prosim o radu. Velka vdaka za odpovede... Karol
Mam astra H 1.9 CDTi 74kw , 2006 . ..... VDAAKAAA......
SAMOVOLNE ZVYSOVANIE OTACOK Astra H, 1.9CDTI 74KW 2006
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: SAMOVOLNE ZVYSOVANIE OTACOK Astra H, 1.9CDTI 74KW 2006
Mohlo by to byt nieco s plynovym pedalom (ze ho nevrati ako ma) alebo to moze mat suvis s tempomatom.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
No pedal je v norme, lebo je elektricky... skusal som ho aj nohou vratit nazad, ale neda sa lebo je v zakladnej polohe... a preco myslis ze by to mohlo mat suvis s tempomatom??? Pouzival som ho dost casto, mohol by sa zaseknut alebo co??... lebo mne to robi az ked otacky dam nad 2000, 2200 a viac... dovtedy ide auto normalne, keby to bol tempomat tak to robi od zaciatku startu nie?
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
par krat sa to stalo aj mne a malo to suvis s tempomatom. Vtedy, ak sa ti to stane, mavas zapnuty tempomat?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Nie nie ... vtedy ked sa mi to stava, nemam zapnuty tempomat, ani mi neukazuje kontrolku tempomatu... normalne za chodu auta.. nastartujem dam 1, potom 2 a ked dam otacky nad 2000 zrazu zacne auto pridavat, a ked vyhodim rychlost, otacky mi hodi az na max, az do momentu kym nezaradim ovela vacsi stupen aby som otacky udusil pod 2000. a takto to robi pri kazdym zaradenom stupni...
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Vyzera to na zly potenciometer plynoveho pedalu al. nieco podobne.
Akou diagnostika bola pouita na vycitanie chyb? Nejaka uviverzalna?
Chcelo by to pozriet op-comom alebo Tech II diagnostikou.
Akou diagnostika bola pouita na vycitanie chyb? Nejaka uviverzalna?
Chcelo by to pozriet op-comom alebo Tech II diagnostikou.
Vidim ze si z Trstenej... ja som z TS, neviem ti povedat, aka diagnostika tam bola pouzivat. Ale dnes bolo auto cely den v servise u zatka v Krivej. Auto rozobrate, meralo sa za statia, meralo sa aj za jazdy cca 100km z diagnostikou. Neukazovalo nic, nieco tam vymenili, tak uvidime.
Hele a neroztáčí se ti to na olej ze sání od turba? Pokud seš bez chyb tak typuju todle.