Zdravím Vás, zvažuji koupit astru H a našel jsem jednu s tímto motorem, má s ním někdo nějaké zkušenosti?
a ještě je to moc, když už má najeto 180.000 km? je mi jasné, že to záleží na tom, jak s ní kdo zacházel, ale jen mi jde o Vaše zkušenosti s životností těchto motorů ve vztahu k nějakým zvýšeným nákladům...díky za všechny rady.
motor 1.9 CDTI 74 kw
motor 1.9 CDTI 74 kw
opel astra caravan, šedá metalíza, 1.9 CDTI 74 Kw
- Reklama
Re: motor 1.9 CDTI 74 kw
Je to identický motor, jako verze s 88 kW 8V, který se zde považuje z dieselů za asi nejspolehlivější, akorát má softwarově nižší výkon - 74 kW. Zase to má celkově lepší dopad na životnost celého motoru, který dostává jednoduše řečeno míň zabrat, když je konstruován na v základu větší výkon. 180 tis. je samozřejmě dost, ale jak sám píšeš, záleží, jak s ním dotýčný zacházel.
Jestli mas jasnou minulost tak ani tenhle kilometrovy prubeh neni na skodu ja si donedavna myslel ze mam taky 8V ale technicak me presvedcuje o necem jinym
Ale tyhle italove jsou brany za dost spolehlive motory myslim si ze by pro nej nebyl problem jednou takovej najezd 

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych se km nebál, pokud jezdil na kvalitnější naftu a né nějakou z lokodepa.....-).
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
smelo do toho, motor spolahlivy, po kupe hned vymena rozvodov, oleja a vsetkych filtrov, interier a exterier - uz vidis ako bolo s vozidlom zaobchadzane