Bezpecnostni dvere - kde koupit

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor

Bezpecnostni dvere - kde koupit

Příspěvek od milosh »

Nemate nekdo tip na nakou solidni firmu? Nejlepe v Usti nad Labem a okoli :)

Klasicky vchodovy dvere do panelaku.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Midzi

Re: Bezpecnostni dvere - kde koupit

Příspěvek od Midzi »

zalezi co od nich ocakavas. Su rozne triedy bezpecnosti. Delenie je zlozite tak ho tu nebudem opisovat. Ja som si bral dvere o vyrobcu s ktorym spolupracujeme a som spokojny. Mal som ny vyber a nepozeral som iba na cenu. Nepotrebujem extra bezpecnostnu triedu, ktora mi zabezpeci ze ani 2h sekania sekerou tie dvere neotvoria. Tolko casu by zlodej nikdy nemal. Uplne stacia 7 bodove. Stacia 3 panty, 2 zamky a 2 vysuvacie trne a 3 nevysuvacie(tie su proti vyveseniu zatvorenych dveri s pantov). Ako povrch ti staci termofolia. Laminat CPL nepotrebujes. Odolnost proti ohnu nemusi ale ak chces tak staci trieda EI30. Dolezia cast dveri je ale zamok dveri. To si uvedomuje velmi malo ludi. To si to budes otvarat jednym alebo dvoma klucmi je jedno. Podsttne je z akeho materialu je. To iste plati aj o kovani. Tam by som urcite bral kovanie so zabezpecenim proti odvrtaniu zamku.

Firmu som ti sice neodporucil no mozno aspon nieco som pomohol, nech neplatis viac nez musis.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
Odpovědět