Jak na internetové podvodníky

Co se jinam nehodí pište sem
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Jak na internetové podvodníky

Příspěvek od Oton »

Nedávno jsem si caponem z astra-g objednal knihu za 250kč od jednoho soukromého prodejce. Napsal nám že knihy má dvě a že chce peníze předem na účet.tak jsme mu je poslaly.já osobně jsem ještě nikdy s tímto problém neměl.ale teď to jsou už pomalu tři týdny a kniha nikde.jak u caponeho tak u mě.chci se zeptat co by jste dělaly vy.je to blbých 250 kč ale nemusím je zrovna vyhodit oknem a rozhodně nechci nechat svinarnu nechat jen tak.
Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na internetové podvodníky

Příspěvek od vojta »

třeba je na dovolený nebo ho cestou z práce sejmula tatra
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Apikkk

Příspěvek od Apikkk »

Třeba ho sejmula Tatra nebo on sejmul strom...
Nééé vážně, je to celkem častej jev, nebo spíš podvůdek, jsou v tom zběhlí a vědí pokuď částka nepřesáhne 5tis Policie nemůže nic dělat, protože Banka bez soudního povolení nevydá informace o majiteli účtu. Policii poté jen daný přestupek pouze odloží.

Museli by se sejít všechni podvedení a doložit škodu nad 5tis, poté policie může něco udělat. Takhle se ten zmetek jen bude smát nad důvěrou slušných lidí.

Nebo vážně má jen dovolenou...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Otas a pokud je to fakt podvodník,tak ho najdem a zajedem mu trošku vylepšit fazonu co říkáš?Se mnou můžeš počítat :lol:
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Jenže banka ti nevydá jméno a adresu podle čísla účtu.apikk asi vi o čem mluví,protože je tuším u policie.nebo se pletu?jel bych klidně do prahy mu rozbít cokoliv.třeba okno.:-) ;-)to mi to za ten litr za cestu stojí.s caponem jsme dva .to už je 500, tak ještě 4500 kč.nebo jak zjistít adresu a jméno toho člověka?
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Tak to nevím,jak to zjistit,třeba někdo poradí.Každopádně je potřeba s takovýma parchantama zůčtovat ;) Takovýmu zmetkovi pošle těch 250korun 100 lidí a on se může jet válet k moři.Nemůžu za to,ale mě tyhle věci vytáčí až do běla,člověk se honí za každou korunou,snaží se ,aby se rodina měla dobře a pak se objeví takovej vychcánek a že je jich požehnaně :evil:
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
mimar

Příspěvek od mimar »

Neviem či to pomôže, ale skús sa spojiť s nejakým počítačovým machrom aby Ti zistil jeho IP adresu a cez ňu pátrať ďalej. Držím Ti palce. Na takých haj z lov treba len tvrdo.
Astra H Caravan 1.7 CDTi, 59 kW, r. v. 2005
Apikkk

Příspěvek od Apikkk »

Tak s tou IP adresou bude taky problém....dnes skoro nikdo nemám stálou IP, abys měl vlatní IP adresu, musí se za to poskytovateli platit. Pokuď se nepletu, při každým připojení máš prakticky jinou IP adresu (pokavaď si ji nepaltíš).

Možná se pletu, ale vím že to tak bylo...

Spíš jestli je na nějakým portálu registrovanej, potom bys mohl zjistit nějaký informace!

Bydliště jó to bude těžký zjistit, jsou vychcánkové.

A nějaký informace o něm máš?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Nemám o něm žadné informace!Možná Capone.Mám jen jeho emai.napíšu Caponemu a poptam se
Nesquik

Příspěvek od Nesquik »

S těma IP adresama to není tak úplně pravda. Podle internetové adresy se dá zjistit kdo tu doménu zaregistroval a z jaké IP. A následně se většinu dá zjistit kdo si ty stránky nechal dělat (většina prodejcu si stránky nedělá sama). Kdyžtak napiš link a pokusím se s tím něco udělat. U ž sem to jednou zjišťoval (už je to nějakej pátek) a našel jsem o tom člověku všechno včetně čísla mobilu.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka

OP-Com - začátečník
Odpovědět