Opel andělé
Opel andělé
Napadl mně takový projetk (pokud by to byla blbost, tak prosím Miloshe ať mě nekompromisně smázne).
V rámci komunity tady a čech, moravy, slezka a slovenska...
Pomoc v nouzi. Pouze v naléhavých případech. Dal by se udělat systém nick, poloha, případně operační prostor na nějakém území, kde se řidič často pohybuje, telefon a auto.
V případě nouze, bychom si mohli pomoci.
Nejen v případě havárie, defektu atp.
Ale šlo by i třeba kdyby si někdo něco objednal např. u Vojty, nebo RomanaK (severní čechy, brno) a byl např. z Ostravy, nebo Bratislavy. A někdo jiný by měl např. cestu z toho do onoho regionu.
Něco podobného běží i jinde, u forĎáků to fungovalo a bylo nas pomerne hodne. Tady nevím, kolik je členů a kdo je odkud a zda jezdí či ne (po republice).
===========================================================================================
Couddy - Olomoucko, Ostrava, Brno, Jesenicko, Zlin, Hradec Králové. Sem tam Praha.
pueblo 724012535 pavel.nedelka@rwe.cz - ústecko, teplicko, litoměřicko, roudnicko, 1x týdně Praha a Plzeň
Oton -Brno a sem tam výlet po republice!Jinak nikam nejezdím!Ale v nouzi jsem ochoten každému pomoci v okolí Brna T: 731 460 227
papak13(Ferko)-Slovensko - Trenčiansky a Žilinský kraj - 0904 371 029( pre ČR siete +421)
pekki - BRno, wknd na vychod. konkretne Vlarsky prusmyk - je to hranice s SK asi 20km od Trencina - mob. 722 070 430
libca - Opava/sko a několikrát do roka cesty na Slovensko (Čadca, Žilina, Ružomberok, Lipt. Mikuláš) Pokud chceš zveřejnit i telefon tak 721538347
Midzi - Bratislava a okolie, skype: Midzione, mob: 0915 837 553
. ostatní mi můžete poslat sz s podobnou "větou" a já to vložím přímo sem na první stranu prvního přízpěvku.
V rámci komunity tady a čech, moravy, slezka a slovenska...
Pomoc v nouzi. Pouze v naléhavých případech. Dal by se udělat systém nick, poloha, případně operační prostor na nějakém území, kde se řidič často pohybuje, telefon a auto.
V případě nouze, bychom si mohli pomoci.
Nejen v případě havárie, defektu atp.
Ale šlo by i třeba kdyby si někdo něco objednal např. u Vojty, nebo RomanaK (severní čechy, brno) a byl např. z Ostravy, nebo Bratislavy. A někdo jiný by měl např. cestu z toho do onoho regionu.
Něco podobného běží i jinde, u forĎáků to fungovalo a bylo nas pomerne hodne. Tady nevím, kolik je členů a kdo je odkud a zda jezdí či ne (po republice).
===========================================================================================
Couddy - Olomoucko, Ostrava, Brno, Jesenicko, Zlin, Hradec Králové. Sem tam Praha.
pueblo 724012535 pavel.nedelka@rwe.cz - ústecko, teplicko, litoměřicko, roudnicko, 1x týdně Praha a Plzeň
Oton -Brno a sem tam výlet po republice!Jinak nikam nejezdím!Ale v nouzi jsem ochoten každému pomoci v okolí Brna T: 731 460 227
papak13(Ferko)-Slovensko - Trenčiansky a Žilinský kraj - 0904 371 029( pre ČR siete +421)
pekki - BRno, wknd na vychod. konkretne Vlarsky prusmyk - je to hranice s SK asi 20km od Trencina - mob. 722 070 430
libca - Opava/sko a několikrát do roka cesty na Slovensko (Čadca, Žilina, Ružomberok, Lipt. Mikuláš) Pokud chceš zveřejnit i telefon tak 721538347
Midzi - Bratislava a okolie, skype: Midzione, mob: 0915 837 553
. ostatní mi můžete poslat sz s podobnou "větou" a já to vložím přímo sem na první stranu prvního přízpěvku.
Naposledy upravil(a) couddy dne 31 kvě 2010, 15:34, celkem upraveno 8 x.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
Re: Opel andělé
tak mne sa to veľmo páči:) už som sa pridal do predchádzajúceho príspevku ale bolo by to ok teda aspoň ja hovorím sám za seba!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
dobrovolne sa hlasim, ak treba nech sa kedykolvek ozve. Ak by trebalo tak aj s Ducatom by som vedel pomoct 

Uděláme to jinak, bez komentářů.
Jen region (y) a telefon az po sz.
Jen region (y) a telefon az po sz.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
No ešte nemám prehľad kto to tu spravuje ale ten by mohol vytvoriť nejakú hlavnú tému alebo dačo také kde by sme to mohli písať lebo takto to bude dosť neprehľadné:(
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Mě se to taky zamlouvá,rád se přidám.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
couddy začal tak at to má na starosti on! 

no pokud to tady bude spíše OT tak to nepřehledné bude (klidně promažu),nejlépe jen příspěvek s regionem a kontaktem(icq,mejl či telefon) a pokud se coudymu bude chtít babrat pro lepší přehlednost tak to může pak vkládat do svého prvního příspěvku 

to bude najlepsie davat to do prveho prispevku