Špína na elektronech
Špína na elektronech
Zdar,
mám na předních kolech zašlou špínu na elektronech od brzd, je taková nažloutlá, místi prostě černá špína, nemůžu to dostat vabkou dolu. Prodávají na to nějaký účinný přípravky nebo musim zaject do nějaký firmy na mytí aut ?
mám na předních kolech zašlou špínu na elektronech od brzd, je taková nažloutlá, místi prostě černá špína, nemůžu to dostat vabkou dolu. Prodávají na to nějaký účinný přípravky nebo musim zaject do nějaký firmy na mytí aut ?
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: Špína na elektronech
Nepoškodí nijak lak na elektronech ?
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Žádný strach. Ten přípravek na kamna zkoušel kamarád z ford fora a super. Já používám ten brzdový čistič ve spreji. Hlavně né ředidla.
Prodavaji se primo cistice (pripravky) na kola. Jinak samotnou wapkou to nepujde, ale staci hadrik a jde to dolu celkem dobre.
např. - http://www.zbozi.cz/items?q=%C4%8Disti% ... ab&redir=1
např. - http://www.zbozi.cz/items?q=%C4%8Disti% ... ab&redir=1
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Hadrem to taky nejde skoro, jako ta černá špína velice dukladnym čištění asi ano, ale ta žlutá ne-e, to bych to musel drbat tak dva dny.
Můžeš mi z těch čističů nějakej doporučit, pokud máš nějakej dobře odzkoušenej nebo kdokoliv jinej ?
Můžeš mi z těch čističů nějakej doporučit, pokud máš nějakej dobře odzkoušenej nebo kdokoliv jinej ?
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Mám vyzkoušený Sonax ve spreji. Funguje dobře.
Sonax
Sonax
Ja kupuju od sheronu v takovy sedy lahvy s rozprasovacem cistic disku a tim to jde dolu krasne. Normalka kdyz meju auto to tim postrikam a pak houbou a vodou setru.
Jo, ten od Sheronu mám taky vyzkoušený a opravdu funguje. Nevím, ale jak s tím zažloutnutím, do takového stádia se moje elektrony nikdy nedostaly 

Čau leštiči,
čištění elektronů mám za sebou.Pravda je že,sonax funguje parádně,ale ještě lepší je čistič ráfků z automyčky.Dostal jsem koncentrát od kamaráda z obsluhy myčky,to teprv čistí,ani kartáček není potřeba.
Po vyčištění celý hliníky navoskuju,potom už celé léto myju jen šamponem.Vosk od sonaxu.

čištění elektronů mám za sebou.Pravda je že,sonax funguje parádně,ale ještě lepší je čistič ráfků z automyčky.Dostal jsem koncentrát od kamaráda z obsluhy myčky,to teprv čistí,ani kartáček není potřeba.
Po vyčištění celý hliníky navoskuju,potom už celé léto myju jen šamponem.Vosk od sonaxu.